Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Pensum Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Corona: Det rene testvanvid

I går eftermiddags gik jeg en tur gennem Fælledparken i København. Da jeg fik øje på de nye, hvide testtelte, så besluttede jeg mig for at gå tættere på. Det endte med, at jeg blev standset af to soldater og truet med anholdelse. Jeg ville bare filme de fysiske faciliteter på offentlig grund. Det var åbenbart forbudt. Men det motiverede mig til at se nærmere på den der coronatest.

Jeg ved ikke, om de skjuler noget bag de hvide telte, som offentligheden ikke må få kendskab til. Den store løgn om coronatestene er alligevel ude i det åbne. Da det nye coronavirus ikke er isoleret, så er der ikke noget at validere de påståede coronatest imod. Man kan derfor teste positivt på alt muligt. Det er formentlig forklaringen på de mange tilfælde af folk, der har været testet positive og været syge, hvorefter de er blevet raske og nogle uger efter er de så blevet testet positive igen. Det betyder ikke nødvendigvis, at de er blevet smittet med corona igen. Det kan meget vel være, at de aldrig har været smittet, så det har været falsk positive på begge tidspunkter.

Hvis man ønsker at skræmme folk med falsk positive test, så skal man sørge for kun at teste folk, der føler sig syge. Man kan så give dem den falske coronadiagnose, hvorefter de vil gå hjem i deres omgangskreds og sprede frygten videre. Og man skal sørge for ikke at teste folk igen, når de er blevet raske, da man jo så kan risikere, at testen stadigvæk er positiv. Det er netop, hvad myndighederne har gjort indtil nu.

Det bedste vi som folk kan gøre er at lade os teste, når vi er raske. Hvis mange af os bliver testet positive uden at være syge, så underbygger det, at testen viser falsk positive svar, eller at det nye coronavirus slet ikke er farligt. På den måde kan vi tvinge, hvad der minder om ordentlig forskning igennem i et fascistisk sundhedssystem, der ikke søger sandheden om corona. Om de så vil fuske med testresultaterne, hvis de hører, at testpersonen ikke er syg, skal jeg ikke kunne svare på.

Et andet problem ved coronatesten er, at stoffer, der naturligt udskilles i kroppen under sygdom, kan få testen til at vise positive resultater. Det betyder så, at coronatesten reelt kun er en test af, om man er syg eller rask i øjeblikket og ikke en test af, om man er inficeret med det nye coronavirus. Det er lægen Andrew Kaufman, der har påpeget dette centrale problem ved coronatesten. En sådan test er genial til at give et indtryk af en farlig virusepidemi, der ikke findes. Coronatesten måler således en biologisk konsekvens af sygdom og ikke en årsag (som f.eks. virus) til sygdom.

Så lige nu står det altså hen i det uvisse, hvad det egentlig er, man bliver testet for, når man får foretaget en “coronatest”.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading