Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Spirituelle Blog Frihedspressen Spiritualitet (abonnement)

Satan findes faktisk – sådan undgår du ham

Det siges, at Satans største bedrift var at overbevise os mennesker om, at han ikke findes.

Hvis du ikke er spirituel, så kan du betragte satanisme som psykopati, empatiløs egoisme eller antisocial personlighedsforstyrrelse. Hvis du er spirituel, så kan du betragte Satan som den ånd, der driver den personlighed og adfærd.

Satans mål er at opnå magt i den fysiske verden og forhindre folk i at opnå kontakt med deres åndelighed og derigennem til Jesus, det sande lys og det evige liv.

Satan er ekspert i strategisk kommunikation. Han ved, at de fleste mennesker er ikke-psykopater. Han bruger derfor psykologisk camouflage og sproglige spidsfindigheder for at få magten over mennesker.

Den aktuelle situation med corona er et tydeligt eksempel på, hvordan Satan camouflerer overvågning og kontrol som sundhed og beskyttelse.

KRAM SATAN UD AF VERDEN

Satan frygter frie mennesker, der har tæt kontakt med andre frie mennesker. Det indebærer “risiko” for energimæssig polaritet, så den menneskelige bevidsthed kan transcendere materien og få et glimt af den åndelige virkelighed bagved.

Satans pornoficering af seksualitet har ikke været effektiv nok til at fjerne mennesker fra den åndelige essens i tæt kontakt. Det er en af grundene til de voldsomme angreb for tiden på det, der burde være menneskers grundlæggende ret til at mødes og være sammen med andre mennesker på de måder, som de selv ønsker.

Da kramning på den måde er blevet en nærmest revolutionær aktivitet, så har jeg åbnet Østerbro Krammeklub på ny. Danmark har aldrig trængt så meget til at blive krammet som nu.

Og hvis du vil undgå Satan så hold øje med det, der er noget andet, end det udgiver sig for at være. Jeg vil også anbefale, at du tager Næstekærlighed i høje doser som modgift til den frygtfyldte egoisme. Du kan starte i dag ved at tilbyde et kram til en fremmed – simpelthen fordi du fornemmer, at han eller hun har brug for det – uden at du selv forventer at få noget ud af det. Den praksis fungerer samtidig som eksponeringsterapi mod eventuel coronafobi.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading