Jeg har stiftet et politisk parti

Som du måske har bemærket, så har jeg især siden 2016 haft en stigende interesse for politik. Jeg har derfor stiftet et nyt politisk parti i Danmark: Sundhedsliberalt Folkeparti.

Jeg vil fremover fokusere mit politiske arbejde på den sundhedsliberale sag og lade andre emner glide i baggrunden. Det er jo trods alt sundhed, som jeg er uddannet i og ved mest om – og der er meget at tage fat på.

Lige nu handler det især om corona, der er et godt eksempel på en sundhedsmæssig udfordring, der kræver politiske beslutninger om frihed og rettigheder. Coronaen kunne have været håndteret på en helt anderledes, sundhedsliberal måde. Det valgte magthaverne så ikke at gøre. I stedet er vores grundlovssikrede frihedsrettigheder blevet voldsomt indskrænket. Det skal vi ikke finde os i!

Jeg vil i den kommende tid formulere et decideret politisk program med en række mærkesager. Jeg har i den forbindelse brug for nogle pioner-medlemmer, der brænder for sagen, og som ønsker indflydelse på partiets udvikling fra starten. Og som med deres medlemskab kan bidrage med økonomisk støtte til mit fortsatte, fokuserede politiske arbejde for sundhed, sandhed og frihed.

Her er nogle af de andre, oplagte sundhedsliberale sager:

  • Frihed til at udbyde og modtage alternativ behandling
  • Frihed til at informere om sundhedsvirkninger af fødevarer og kosttilskud (også for forhandlere af disse produkter)
  • Frihed til at sælge og bruge cannabis og psilocybin-svampe
  • Frihed til selv at bestemme om man vil lade sig vaccinere
  • Frihed til selv at vælge, om man vil omskæres (og dermed forbud mod at omskære piger og drenge under 18 år af ikke-medicinske årsager)
  • Frihed til selv at bestemme, hvor meget stråling man vil udsættes for fra 5G m.v.
  • Frihed til selv at bestemme, hvor meget man vil overvåges af sundheds-apps m.v.

5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments