Kategorier
Brændgaard Bloggen Coronabloggen Frihedspressen Klassiker Nyheder (abonnement) Nyhedsbloggen

Politiet konfiskerer IT-udstyr hos corona-aktivist

Bevæbnet politi har den 13. maj kl. lidt i 18 ransaget mit private hjem på Østerbro i København. De har konfiskeret min computer, min telefon og min iPad, under hvad jeg opfatter som et falsk påskud.

Deres påskud var, at jeg engang skrev et blogindlæg på min hjemmeside om, at jeg havde videoen fra Christchurch-terrorangrebet. Videoen var frit tilgængelig på nettet. De mistænker mig for at have delt videoen, hvilket angiveligt er ulovligt.

CHRISTCHURCH-VIDEOEN

Videoen beviste efter min opfattelse, at den officielle historie om terrorangrebet på den muslimske moské i byen Christchurch i New Zealand var løgn. Der blev simpelthen brugt løst krudt i videoen, hvilket mange militær-analytikere også har bekræftet ved analyse af videoen.

Her er min vurdering af Christchurch skåret ud i pap:

A. Der fandt rent faktisk et terrorangreb sted, hvor mange muslimer blev dræbt. Min dybeste medfølelse går til ofrene og deres kære.

B. Videoen, der angiveligt blev live-streamet af terroristen under angrebet og siden downloadet og delt på nettet, gør tydeligvis brug af game guns (avancerede, ufarlige legetøjsvåben). Det er min vurdering, som er informeret af folk med forstand på den slags, at ingen blev dræbt i videoen. Det var formentlig en forproduceret video med skuespillere, der blev udsendt som om, det var live. Videoen kan have haft flere formål, men så bevæger vi os ud i det spekulative.

C. Hvis A og B er sand, så må de dræbte i Christchurch være blevet dræbt på anden vis end i det, der sker i den tydeligt falske Christchurch-video, som jeg har set. Det er i høj grad muligt, så jeg benægter ikke, at der fandt et dybt tragisk og forkasteligt terrorangreb på muslimer sted i New Zealand den dag.

KUN ET PÅSKUD

Det er dog min klare fornemmelse, at Christchurch-videoen kun er et påskud fra politiets side for at terrorisere mig og reducere mine muligheder for at bekæmpe det aktuelle forsøg på fascistisk magtovertagelse i Danmark. Det fortalte jeg de tre unge politibetjente, mens jeg råbte dem ud af min lejlighed, mens de stak af med al mit IT-udstyr.

Jeg fortsætter kampen for frihed. Vi må ikke lade politiet terrorisere os til at blive tavse.

Jeg blev selvfølgelig ret chokeret over, at politiet på et så spinkelt grundlag kan bryde ind i mit hjem, fjerne al mit IT-udstyr og krænke privatlivets fred. Jeg er chokeret over, at politiet på måde har fjernet min mulighed for at drive min virksomhed, som var lagret i den computer, de stjal. Det ville ikke sige noget om, hvornår jeg kunne få mit udstyr tilbage, så jeg bliver nødt til at anskaffe nyt.

Det er trist at leve i et land, hvor politiet er terroristerne, der chikanerer borgere, der undersøger den kriminalitet, som politiet burde undersøge.

OPFORDRING TIL MENIGE MAGTUDØVERE

Hvis jeg var politibetjent eller militærperson i denne tid, så ville jeg skamme mig, brokke mig og sige op.

Det er på tide, at hver enkelt politibetjent og militærperson i Danmark vælger side:

Vil du begynde at beskytte folket mod de korrupte, fascistiske magthavere, eller vil du fortsætte med at beskytte magthaverne mod det frihedselskende danske folk?

Hvis ingen fra folket vil deltage i den udøvende magt, så vil der til sidst ikke længere være nogen udøvende magt, og vi kan genvinde vores frihed.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading