Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Klassiker Politik (abonnement)

Jeg tilbyder mig som samarbejdspartner til politiet

Københavns Politi har stadigvæk konfiskeret min PC, iPhone og iPad, da de mistænker mig for at have del video af et påstået terrorangrebet i Christchurch i New Zeland.

Deres begrundelse var, at jeg havde skrevet et blogindlæg om, at jeg havde videoen, og hvis man ville se den, så kunne man kontakte mig. Så vidt jeg husker, så har jeg ikke delt den med nogen.

Jeg er langt fra den eneste i verden, der forholder sig skeptisk til videooptagelser fra påståede terrorangreb. Jeg har f.eks. lige set dokumentarfilmen Manchester: The Night of the Bang af Richard D. Hall. Han er ligesom mig en almindelig borger, der forholder sig kritisk til de fortællinger om verden, som vi får serveret via mainstream-medierne.

Der er gode historiske grunde til at være særligt skeptisk, når det drejer sig om terrorangreb, da netop terrorangreb bliver brugt politisk, og da netop terrorangreb kan være udført af korrupte dele af den udøvende magt med henblik på at bedrage befolkningen til at opgive frihedsrettigheder. Læs min bog Frihedens Pris for en gennemgang af nogle af dem.

Jeg opfatter politiets konfiskation af mit IT-udstyr som chikane for at forstyrre min ret til at undersøge mistanker om bedrageri hos den udøvende magt. Det er en helt fundamental borgerret i et samfund, der vil være demokratisk og frit.

Richard D. Hall er meget mere engageret og modig end mig. I dokumentarfilmen præsenterer han videoanalyser og vidneanalyser fra Manchester-terrorangrebet den 22. maj 2017. Ifølge den officielle historie så blev 22 dræbt og 800 sårede, da en bombe sprang efter en Ariane Grande-koncert i Manchester Arena i England. Den påståede bombemand var libyeren Salman Abedi, og Islamisk Stat tog dagen efter skylden for angrebet.

Hall konkluderer derimod, at det hele var falsk. Ingen kom til skade, da det ikke var en rigtig bombe, men derimod en slags fyrværkeri der gav indtryk af at være en bombe. De døde og tilskadekomne var ifølge Hall skuespillere/løgnere med falske skader eller med rigtige skader opstået på anden vis. Han mener, at det ikke var islamisk stat men et samarbejde mellem den amerikanske og den britiske efterretningstjeneste, der stod bag operationen. Formålet var at skræmme befolkningen, så politiske beslutningen om mere krig i Mellemøsten og mindre frihed til almindelige borgere kunne gennemføres. Se selv videoen og drag din egen konklusion.

I mine øjne var det meget tydeligt, at den Christchurch-terrorvideo, som jeg så, var falsk og forudproduceret hele vejen igennem for at opnå en skræmmende virkning. Der blev ikke brugt rigtige våben. Det var skuespillere, der spillede døde i videoen. Jeg har konsulteret eksperter på området, der siger, at det var meget tydeligt, at der blev anvendt game guns (en slags legetøjsvåben) i videoen.

Hvad er Danmark for et land, hvis vi (folket) ikke må diskutere videobeviser for alvorlige, politiske forbrydelser, der muligvis er bedrag? Den ikke-korrupte del af politiet i Danmark burde snarere invitere kritisk tænkende borgere som mig ind som samarbejdspartnere i stedet for at give de mørke kræfter hos politiet frit spil til chikane.

Politiet kan nå det endnu. Jeg møder gerne op og bidrager konstruktivt med at udvide perspektiverne på kriminalitet. Og hvis jeg snart får min computer tilbage, så kan jeg ovenikøbet lave en flot power point-præsentation med mine centrale budskaber. Selv politiet kan have brug for ny inspiration udefra af og til.

Jeg vil sende en e-mail med dette indlæg og samarbejdsforslag til rigspolitichef Thorkild Fogde.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x