Kategorier
Coronabloggen Frihedspressen Indlæg Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Hvor mange er blevet helbredt med corona?

I denne tid hører vi dagligt om ‘coronarelateret’ sygdom og død. Det kunne også være interessant at vide noget om coronarelateret sundhed og helbredelse.

CORONARELATERET HELBREDELSE

Hvor mange er blevet helbredt med corona? Det kan man få svar på ved at coronateste mennesker, der er blevet helbredt for sygdom. Man kan vælge alle sygdomme eller kun udvalgte sygdomme, som man mener i særlig grad kan helbredes med corona.

Indtil videre har det vist sig, at de fleste, der bliver testet positive for corona, er helt uden symptomer på CoVid-19. Man kan bl.a. derfor forestille sig, at corona hos disse mennesker gør mere gavn end skade. Man kan f.eks. forestille sig, at det nye coronavirus kan stimulere og træne immunforsvaret, så det bliver bedre til at bekæmpe anden sygdom.

Ligesom musklerne har brug for passende modstand for at holde sig sunde og stærke, så har immunforsvaret også brug for passende modstand i form af virus og bakterier. Det er en moderne myte, at virus og bakterier kun er skadelig for sundheden.

MENINGSLØST AT SAMMENLIGNE DANMARK OG SVERIGE

Den bedste strategi mod corona er hverken den svenske eller den danske model, da ingen af dem har omfattet ordentlig beskyttelse af de mest sårbare grupper i befolkningen. Det vil sige dem, der normalt er særligt udsatte ved en influenza-epidemi. Hverken Danmark eller Sverige har insisteret på ordentlig grundforskning i det nye coronavirus, før man nærmest i blindhed har antaget det globale narrativ om det.

Den danske og den svenske håndtering af corona er to forskellige varianter af det samme bedrag, som vi nu kan skændes om i stedet for at diskutere de virkelige problemer med corona.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

2.4 5 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x