Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Spirituelle Blog Spiritualitet (abonnement)

Sådan fandt jeg lys i mørket

De sidste par år i mit liv har været voldsomme.

Jeg har opdaget nogle af de store bedrag, der styrer vores liv på Jorden. Jeg har forsøgt at oplyse, men de fleste er flygtet med lukkede ører og skyklapper for øjnene.

Jeg har forsøgt at konfrontere min familie med de mørke minder fra min barndom, men ingen har villet lytte. Den gamle patriark har udstødt mig fra flokken og efterladt mig hjælpeløs og alene, som altid har været min største frygt.

Jeg har set det psykopatiske, sataniske mørke i øjnene. Jeg har råbt, og jeg har skreget, men det har ikke rykket noget som helst.

Men jeg har fået én vigtig ting ud af det helvede, jeg er gået igennem: Jeg har genopdaget Jesus! Eller rettere Yeshua, som er hans sande navn.

Da de mørke skyer begyndte at trække sig sammen, søgte jeg tilflugt i meditation. En ånd viste sig. En budbringer for Jesus/Yeshua. Jeg begyndte at føle mig åndeligt beskyttet. Uanset hvad verdens ondskab måtte udsætte min krop for (igen), så følte jeg, at min ånd var urørlig.

Midt i det mørkeste mørke opstod lyset og håbet. Det var ikke en tro. Jeg opfattede mig faktisk som buddhist på det tidspunkt. Det var en helt konkret åndelig oplevelse og erfaring. Det var nærkontakt af tredje grad.

Da coronaen så brød ud, indså jeg, at meningen med alt det, jeg havde gennemgået var at give mig den fornødne viden og frygtløshed til at kæmpe for sandhed, frihed og retfærdighed for vores fælles skyld. Det er stadigvæk min klare fornemmelse, at det er meget ondskabsfulde, magtliderlige kræfter, der står bag coronaen, og vi kan først blive frie igen, når vi vælger Lyset. Det, der foregår nu, er også en åndelig krig.

Lad mig slutte dette indlæg med et par inspirerende citater fra Biblen.

TAG IMOD KÆRLIGHEDEN TIL SANDHEDEN

“Den lovløses komme er Satans værk og sker med al kraft og med løgnetegn og løgneundere og med alt uretfærdighedens bedrag over for dem, der fortabes, fordi de ikke har taget imod kærlighed til sandheden, så de kunne blive frelst. Derfor sender Gud vildfarelsens magt over dem, så de tror på løgnen, for at alle, der ikke er kommet til tro på sandheden, men fandt behag i uretfærdigheden, skal blive dømt.”

Paulus’ Andet Brev til Thessalonikerne 2:9-12, Det Nye Testamente

VÆK DIN VISDOM

“Og det fik givet at blæse livsånde i dyrets billede, så dyrets billede også kunne tale og få alle dem dræbt, der ikke vil tilbede dyrets billede. Det får alle, store og små, rige og fattige, frie og trælle, til at sætte et mærke på deres højre hånd eller deres pande, så ingen kan købe eller sælge undtagen den, der bærer dette mærke, dyrets navn eller dets navns tal. Her kræves der visdom! Den, der har forstand, må regne på dyrets tal, for det er et mennesketal. Dets tal er 666.”

Johannes’ Åbenbaring 13:15-18


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

2.7 3 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading