Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Klassiker Offentlig Politik (gratis)

Uanset hvem du er sur på: undgå vold og terror

Uanset om det er jyder, jøder eller jader, du er sur på, så hold dig fra vold og terror.

Uanset om det er præsten, politiet eller professoren, du er vred på, så er vold og terror ikke løsningen.

Uanset om det er månen, militæret eller modeindustrien, der pisser dig af, så lad være med at blive så primitiv, at du bruger vold og terror.

Uanset om det er hvide, sorte eller røde, du har set dig sur på, så giv slip på trangen til vold og terror.

Uanset om det er regeringen, retten eller restriktionerne, du er utilfreds med, så vil vold og terror blot gøre alt værre.

Vold avler vold. Brug kun vold som nødværge i aller yderste nødstilfælde. Og selv da brug aldrig mere vold end absolut nødvendigt for at afværge overgrebet. Det er ikke din opgave også at straffe din overfaldsmand med yderligere vold. Det skaber blot to i stedet for én voldsforbryder.

Hvis der er noget, du er utilfreds med, så brug dine ord. Sig hvad du mener og brug ordentlige argumenter. Lad være med at rende rundt og råbe og skrige som en tåbe. Brug ord og argumenter. Sæt dig grundigt ind i sagerne og tænk dig om, inden du åbner munden.

Og han kaldte skaren til sig og sagde: »Hør og forstå:  Ikke det, som kommer ind i munden, gør et menneske urent, men det, som kommer ud af munden, det gør et menneske urent.«
Matthæusevangeliet 15:10-11

Vær altid åben for, at ligesom dem, du har set dig sur på, tager fejl i din optik, så kan det også være, at du selv tager fejl – ikke bare i de andres optik, men også helt objektivt.

TERROR ER TOPMÅLET AF KUJONAGTIG IDIOTI

Terrorangreb er særligt idiotisk, da det per definition går ud over helt uskyldige mennesker. Selv terroristen ved udmærket på forhånd, at dem han vil slå ihjel med sin bombe ikke er dem, som har gjort ham ondt. Terrorangreb er topmålet af kujonagtig idioti. Hvis din religion opfordrer dig til at begå terrorangreb, så er der nogen graverende galt med din religion!

Jeg opfatter hærværk som en light-udgave af terror. Det er stadigvæk tåbeligt, selvom det kun er fysiske ting og ikke mennesker, der bliver ødelagt. Graffiti kan nogle gange være flot, men når det foregår som grim klatmaling med primitive budskaber på uskyldige borgeres husmure, så er det ikke andet end hærværk, der gør ondt i øjnene.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 1 stem
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading