Kategorier
Brændgaard Bloggen Den Politiske Blog Frihedspressen Klassiker Politik (abonnement)

Dette er 3. Verdenskrig

I går hørte jeg denne podcast med James Corbet. Han er en skarp politisk analytiker og journalist. Han og andre mener, at den aktuelle coronasituation reelt er starten på 3. Verdenskrig. Det er en krig med våben, som vi ikke tænker på som våben og fjender, som vi ikke tænker på som fjender.

Vi (den frie menneskehed) er fjenden for mere eller mindre skjulte magthavere, der opererer i et netværk på tværs af nationer. De ønsker at fjerne vores frihed under dække af biosikkerhed for derigennem at øge deres kontrol, magt og rigdom. Det nye coronavirus og CoVid-19-sygdommen er deres første angreb på os. Bare urolig: der kommer mange flere i fremtiden.

Det er oplagt at skælde ud på Mette Frederiksen og Magnus Heunicke, men de er blot højtstående frontfigurer i et lusket spil om magt. I nogens øjne er de folkehelte, der har reddet os fra den onde corona. I andres øjne er de landsforrædere, der bør for rigsretten.

3. Verdenskrig er en krig uden konventionelle våben og slagmarker. Den reelle slagmark er vores kollektive sind, herunder dit sind.

Hvis vi nu betragter corona som en planlagt invasion af Danmark (og alle andre lande), så vil militærstrategien have omfattet gødning af jorden forud for invasionen.

Hvis det havde været en fysisk krig, så der først have været indsat specialstyrker, der kunne tage de farligste, ledende folk ud og give nogle andre skylden internt i landet. Forud for det vil man have sørget for at opildne til konflikter og uroligheder mellem befolkningsgrupper internt i landet, da man så lettere kan slippe afsted med specialoperationer uden at blive opdaget.

Jeg ved godt, at jeg blot er en mindre brik, der dog ikke desto mindre kan have virket farlig for fjendens angreb på Danmark. Ikke i kraft af min fysiske styrke eller almindelige politiske indflydelse. Men – i al beskedenhed – i kraft af min intellektuelle og retoriske styrke. Jeg fik min politiske vækkelse i 2016, og i 2018-19 blev jeg taget ud via MeToo-angrebet, der ligner en klassisk honningfælde.

MeToo-bevægelsen er startet af fjenden (med George Soros som pengemanden i front) for at kunne bruges til at så splid mellem to store befolkningsgrupper: kvinder og mænd. MeToo er et fantastisk våben, der kan bruges til at ramme en hvilken som helst mand, der tør have sex med en kvinde, som han ikke i forvejen kender meget godt.

Den aktuelle Black Lives Matter-kampagne er en variant af MeToo, hvor det handler om sorte mod hvide i stedet for mænd mod kvinder. Den nye kampagne startede, da coronafrygten begyndte at aftage. Strategien går ud på at fylde os med frygt og konflikt, så de kan indføre deres ønskede “løsninger”, og så vores sind er optaget af de sekundære konflikter (MeToo, racisme, osv.), så vi ikke opdager den primære konflikt (de skjulte magthavere der har så meget magt, at Mette Frederiksen ikke vil fortælle os, hvem de er).


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 4 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading