Kategorier
Brændgaard Bloggen Frihedspressen Propaganda (abonnement) Propagandabloggen

Fjern ulovlig artikel om voldtægt: Vice svarer ikke

Når man googler mit navn, så dukker der en ubehagelig artikel fra mediet Vice op på side 1 i søgeresultaterne.

Artiklen omtaler mig som dømt for voldtægt i en sag, hvor jeg blev frifundet med dommerstemmerne 6-0. Det er i følge dansk lovgivning ulovligt at omtale en frifundet person som skyldig.

Jeg har derfor førsøgt at kontakte Vice og journalisten bag artiklen for at få artiklen fjernet eller rettet. Men hverken Vice eller journalisten svarer på mine henvendelser.

Vice har lukket sin afdeling i Danmark, så der er ikke noget kontor at kontakte her i landet. De må alligevel have gjort noget særligt for at få artiklen til at dukke op på side 1 på Google. Alle, der har arbejdet med søgemaskineoptimering ved, at det kræver en særlig og ofte dyr indsats at komme op på side 1 i en søgning.

For nogle måneder siden forsøgte en anden at hjælpe mig med at komme i kontakt med Vice, men det viste sig også dengang at være umuligt. Det er meget underligt med et journalistisk medie med en dansk journalist, der skriver på dansk om danske forhold, som ikke har et kontor i landet.

SAGSØGES FOR 132 MILLIONER

Jeg har nu i dialog med min advokat om, hvad vi kan gøre for at få Vice til at fjerne eller ændre artiklen, så den er i overensstemmelse med sandheden. Det er meget ødelæggende for mit navn og omdømme, at en artikel som den dukker op på side 1 på Google.

Da Vice har hovedkontor i USA og er lukket ned i Danmark, så kan der måske være mulighed for at sagsøge dem efter amerikansk lovgivning, hvor den slags kan udløse en klækkelig erstatning. For nylig kunne Ekstra Bladet berette, at Justin Bieber har valgt at sagsøge to kvinder for ærekrænkelse, efter de har beskyldt ham for voldtægt. De sagsøges for i alt 132 millioner i erstatning.


Discover more from pB

Subscribe to get the latest posts to your email.

0 0 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from pB

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading