Jagten på de forsvundne mavemuskler

Følg med i jagten på de forsvundne mavemuskler! De er sidst set på min mave i 2018. Siden da har de været sporløst forsvundet.

Min hypotese er, at mavemusklerne faktisk stadigvæk er der. De har bare søgt dække bag et beskyttende lag af fedt.

Jeg er derfor gået på slankekurs i min jagt på mine forsvundne mavemuskler. Det er også på tide, at jeg begynder at tage min egen medicin.

Det kan måske lyde som en dårlig undskyldning, men jeg tror faktisk, at opbygningen af et beskyttende, blødt lag mavefedt har været en vigtig del i min egen udvikling af holistisk sundhed. Eller en bivirkning heraf. Og da jeg nu er kommet til bunds i min mentale og sociale sundhed, så er det på tide at rette fokus på fysikken igen.

MIT SLANKEPROGRAM

Her er nogle af elementerne i mit private slankeprogram:

  1. Mindre overspisning af søde sager før sengetid… Det gælder også Nutella!
  2. Mere mindful spisning og dermed generelt mindre overspisning. Og mere siddende meditation på de følelser, som jeg ellers plejer at spise væk… Angst, vrede, ensomhed, længsel, sorg, tristhed…
  3. Mere slik med kostfibre og mindre slik med sukker til den søde tand. Tak til klinisk diætist Charlotte Hartvig for tippet om EASIS Karameller! Mmm! Jeg er også begyndt at blande sukkerfri fiberlakrids med almindelig lakrids. Sådan cirka en af hver per mundfuld. Nogle gange har man jo bare brug for noget sukker…
  4. Ikke så tit kage fra bageren… Heller ikke nybagte, fugtige, klistrede, lækre kanelsnegle fra Det Rene Brød… Øv… Spis en banan i stedet for!
  5. Mindful motion mindst hver anden dag (helst hver dag) og gerne i en time per gang – inklusiv øvelser for alle de lige, skrå og indadtrækkende mavemusklerne. Måske kan jeg også finde nogle af de andre muskler, der er blevet væk i løbet af mine år med krise, stress-spisning og fysisk inaktivitet…

Jeg vil først vise billeder, når mavemusklerne er fundet igen! Lige nu er de ikke til InstaGRAM, mere til InstaKILO…

Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments