Corona ødelægger private virksomheder

Den aktuelle coronasituation er en stor trussel mod private, mellemstore virksomheders økonomiske sundhed. De skal ind i kampen nu, hvis de ønsker at overleve.

Alle virksomheder, der producerer reelle produkter, eller som leverer reelle tjenesteydelser på et frit marked, er afhængige af, at den udøvende magt tillader dem at drive virksomhed og tillader kunderne at købe deres produkter og ydelser.

Coronaen har skabt en helt unik situation i danmarkshistorien, hvor den udøvende magt tvinger samfundet til at lukke ned. Det betyder, at den sunde økonomi, hvor pengestrømmen afspejler konkrete køb af efterspurgte varer og tjenester, bliver erstattet af en usund økonomi, der er baseret på lån. Den usunde økonomi bliver indført i form af tilskud fra staten, som staten finansierer ved at låne penge fra centralbanken (Nationalbanken). Af en eller anden underlig grund, så er det de private centralbanker (ja, Nationalbanken i Danmark er også privat og en del af det globale centralbank-system), der har monopol på den helt fundamentale skabelse af penge. Det virker absurd, at staterne er underlagt det system, og på den måde er økonomisk ufrie, men sådan er det.

KOM IND I KAMPEN, NU!

Magthaverne og medierne fastholder historien om, at coronaen er så farlig, at det kan blive nødvendigt at lukke landet inkl. mange virksomheder ned igen til efteråret. Alle fagfolk, der har andre opfattelser, får ingen taletid, så der bliver skabt en kollektiv illusion om global enighed om, at corona er en gigantisk trussel mod menneskeheden, som kræver ekstraordinære indgreb for at beskytte vores biologiske sikkerhed. Der er ingen fri debat. Ingen fri udveksling af information og meninger. Og hvis de private virksomheder ikke begynder at blande sig aktivt i den ikke-eksisterende coronadebat, så kan det blive deres undergang.

Private virksomheder, der producerer produkter og leverer tjenester, der risikerer at blive lukket ned (igen) ved den næste coronalukning af landet og resten af verden skal ind i kampen NU, mens de stadigvæk har økonomisk kapacitet til at kæmpe imod. Jeg hjælper gerne til med rådgivning om, hvordan man kan gribe det an. Jeg har fulgt coronasagen tæt fra dag 1, jeg har læst samtlige videnskabelige publikationer, og jeg har fulgt pressens dækning. Jeg ved, hvor hullerne er i det herskende narrativ, og hvordan man kan pille historien fra hinanden, så sunde virksomheder igen kan få lov til at operere frit på et marked med naturlig efterspørgsel.

Det er min vurdering, at det især er de mellemstore virksomheder, der er i risiko for at blive smadret af corona. De store virksomheder er i forvejen godt på vej til at blive opkøbt af det samme system, der også har monopol på pengeskabelsen. Hvis de mellemstore virksomheder ikke kæmper imod, så vil deres markedsværdi falde, og de vil blive opkøbt til spotpris uden fortjeneste til ejerne. Det vil samtidig medføre, at ejerskabet af virksomheder generelt vil blive centraliseret til færre og færre gigantiske holding-selskaber, der på den måde får en magt i samfundet, der dybest set er udemokratisk. Så også for folkets og frihedens skyld, har de mellemstore virksomheder en etisk forpligtelse til at gå ind kampen, mens der stadigvæk er tid.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments