Corona: Hvor er dokumentationen?

Jeg har ledt og ledt, men jeg kan ikke finde den.

Hvor er den videnskabelige dokumentation for, at det nye coronavirus er årsag til den nye sygdom, der kaldes CoVid-19?

Hvor er differentialdiagnoserne? Det vil sige udelukkelse af andre årsager til samme sygdomssymptomer.

Hvor er obduktionsrapporterne af de menneskekroppe, der er døde ‘med’ corona, der endeligt fastslår dødsårsagen inkl. ordentlig differantialdiagnostik?

Hvor er det kontrollerede forsøg, der viser, at indsprøjtning af det nye coronavirus i raske organismer fremkalder CoVid-19-symptomer?

Hvor er testen af coronatesten udført på vævsprøver med det isolerede nye coronavirus?

Hvordan kan vi vide, at det, som coronatesten tester for, er årsag til sygdom og ikke markør for eller konsekvens af sygdom? Hvor er de klassiske naturvidenskabelige dyder om at gennemtænke kausalitet?

Hvor er evidensen for, at det nye coronavirus skal undgås af alle i stedet for at styrke kroppen – bl.a. via ernæring – til at håndtere det?

Hvor er evidensen for, at det er nødvendigt med en massestrategi i stedet for en fokuseret strategi overfor risikogrupper?

Hvorfor taler vi ikke mere om alle dem, der bliver testet positive for corona helt uden eller med kun meget milde symptomer?

Hvor er den overbevisende, videnskabelige dokumentation, der retfærdiggør fjernelse af civile frihedsrettigheder og ødelæggelse af Danmarks sunde økonomi?

Hvor er den sundhedsfaglige debat?

Hvor er logos i strømmen af etos og patos?

DANMARK ELLER NORDKOREA?

Jeg har læst de fleste videnskabelige artikler om det nye coronavirus og CoVid-19. Jeg har ikke kunnet finde fyldestgørende svar på ovenstående spørgsmål. Jeg er ganske vist ikke læge, men jeg har dog en naturvidenskabelig uddannelse i rygsækken – cand. scient. – så jeg er uddannet til at vurdere naturvidenskab.

Jeg har også læst sygdomsmyndighedernes udmeldinger, rapporter og vurderinger, hvor jeg heller ikke har kunnet finde svar på mine sygdomsfaglige spørgsmål.

Hvis du ligger inde med svarene på disse spørgsmål, så kan du sende dem til mig via e-mail til mail@perbraendgaard.dk. På forhånd tak.

Hvis jeg bliver forelagt tilstrækkelig videnskabelig dokumentation, så vil jeg straks ændre min holdning til corona, klappe hælene i, tage mundbind på og gå i panik. Indtil da forbeholder jeg mig retten til at være i tvivl.

Og nej, det er ikke nok med en udtalelse fra en professor. Det er det laveste niveau af videnskabelig evidens. Giv professoren min e-mail-adresse og bed ham sende dokumentation til mig. Når den er modtaget, så vil jeg skrive og dele et blogindlæg om, at jeg nu ikke længere er i tvivl, men overbevist om at corona er præcis lige så farlig, som DR Nyheder har fortalt mig hver dag de sidste 6 mdr.

Må vi se evidensen for, at corona er så farlig, at det er nødvendigt med fascistisk kontrol og kommunistisk økonomi? Må vi have en fri og åben debat om evidensen? Eller har corona forvandlet Danmark til Nordkorea og DR til DDR, mens vi sov?

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments