Mundbind deler Danmark i to: Del & Hersk

Hele den danske befolkning er godt på vej til at blive skarpt opdelt i to lejre: dem, der tror på coronaen, og dem der ikke gør.

Snart vil det blive meget tydeligt i gadebilledet, hvem der tilhører den ene lejr, og hvem der tilhører den anden: dem der går med mundbind, og dem der ikke gør.

Dem, der ikke går med mundbind, kan blive nødt til at argumentere for, at mundbind krænker deres religiøse overbevisning og henvise til den grundlovssikrede religionsfrihed. Når politiet standser mig uden mundbind, så vil jeg sige det og forklare, at jeg tror på Jesus, og jeg opfatter mundbind som et knæfald for Satan. Hvis politibetjenten har brug for citater fra Det Nye Testamente, så kan jeg også levere det. Det kan blive en interessant retssag.

At dele en besat befolkning i to, der bekriger hinanden indbyrdes, er en klassisk hersker-strategi, der går tilbage til Romerriget. Tricket er, at når to grupper bekæmper hinanden indædt, så opdager de ikke den reelt undertrykkende magt, der har skabt konflikten. De kigger til siden i stedet for at se op.

Når Danmark snart er tydeligt opdelt i to, så vil dem, der tror på coronaen, og som går med mundmind, opfatte os andre som farlige smittebærere, der er ude på at slå dem ihjel. De vil hade os som pesten.

GHETTOER TIL DE URENE

Når Danmark snart er tydeligt opdelt i to, så vil vi, der ikke tror på coronaen, og som ikke går med mundbind, opfatte de andre som får, der blindt adlyder den nye fascisme. Vi vil hade dem, som vi hader de blinde tyskere, der fulgte Hitlers forførende ordrer.

På lidt længere sigt vil vi, der ikke går med mundbind, blive tvunget til at bo i særlige ghettoer for de urene. Militæret vil bevogte alle indgange, så vi ikke kan slippe ud i de rene, biosikre omgivelser, hvor alle går med mundbind og gør, hvad de får besked på af myndighederne og medier.

Dette er selvfølgelig “kun” et skræmmescenarie baseret på min levende fantasi. Men det er ikke desto mindre baseret på historisk viden om, hvordan fascisme indføres i et samfund. Det indføres nemlig ikke kun med tvang. Det indføres også med bedrag og løfter om beskyttelse og sikkerhed. Sådan var det i Tyskland i 1930’erne. Sådan er det i Danmark i 2020’erne. Dengang hed Føreren Adolf Hitler. Nu hedder Føreren måske Mette Frederiksen – også kendt som Moder Mette. Og alle ved jo, at en kvinde aldrig kan have onde bagtanker…

Det kan selvfølgelig også være, at jeg tager fejl. Det håber jeg!

5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments