Hvad er folk så døde af i Italien?

Det spørgsmål får jeg tit fra folk, når jeg lufter min tvivl om coronavirus. Alle har hørt dødstallene fra Italien og set de dramatiske billeder fra støvlelandet.

Folk antager samtidig, at jeg ikke slet tror på, at der findes noget nyt coronavirus. Men jeg er altså ikke en ‘corona-benægter’. At påpege problemer ved evidensen for et narrativ betyder ikke, at hele eller dele af narrativet ikke kan være sandt. Jeg forbeholder mig blot retten til at tvivle og kræve ordentlige beviser, før min frihed som borger bliver fjernet.

I følge EUROMOMO så har der ganske rigtigt været en bølge af øget dødelighed i Italien. Stigningen skyldes dog først og fremmest en enkelt region i Italien: Lombardiet. De skræmmende TV-indslag stammer fra den region, mens forholdene i de andre dele af landet er blevet ignoreret af frygt-propagandaen.

Hvis der er en pandemi af et nyt dræbervirus, hvorfor har den så ikke også medført samme bølger af øget dødelighed i Østrig, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Luxembourg, Malta, Norge og Portugal? Samme datasæt fra EUROMOMO viser, at der ikke har været nogen dødsbølger i disse lande. Hvad gør Italien og især Lombardiet så anderledes?

En mulig forklaring er, at den italienske befolkning er ældre og mere skrøbelig, og jo ældre og mere skrøbelig man er, des lettere kan et ellers ufarligt virus være dråben, der får bægeret til at flyde over – med døden til følge i nogle tilfælde. Har de døde manglet visse næringsstoffer, der har svækket deres immuforsvar, så de er bukket under? Det vides ikke.

Man kan forestille sig mange andre årsager til øget dødelighed, f.eks. effekten af frygt og social isolation, som er konsekvenser af corona-politikken og ikke af coronavirus i sig selv. Emnet bør undersøges grundigt.

FUSK ELLER GIFT

En anden mulig forklaring er, at noget helt andet er årsag til dødsbølgerne i Italien og de andre lande, der har set en stigning i dødstallene. Det kan være fusk med tallene. Det kan også være målrettet aflivning af gamle borgere – f.eks. med gift – for at få gang i skræmmekampagnen. Obduktionerne bør derfor omfatte en fuld toksikologisk screening, da nogen har oplagte motiver til at begå massemord i denne situation. Man kan jo f.eks. have givet udvalgte individer en portion gift og samtidig noget, der får dem til at slå ud i en coronatest, hvorved det kan se ud som om, at de er døde af corona. Der findes psykopatiske efterretningstjenester, der let kunne udføre sådan en operation. Jeg mener seriøst, at undersøgelsen af corona-pandemien bør foregå som en kriminalteknisk efterforskning og ikke kun som en undersøgelse af en virus-pandemi, hvor årsagen er antaget på forhånd. At antage årsagen på forhånd er uvidenskabelig. Det er min erfaring fra studier af andre historiske sager, at man ikke bør undervurdere hverken psykopatien eller intelligensen hos fjenden.

I sidste ende betyder det dog ikke så meget for propagandaen, hvor mange ekstra der reelt er døde, og hvorfor de er døde. Det vigtigste er, at verdens befolkning opfatter det som en stor stigning, og at de er døde på grund af CoVid-19, som skyldes det nye farlige coronadræbervirus. Perception kan kontrolleres ved at kontrollere massemedierne. Den del af projektet er de indtil videre lykkedes meget godt med.

Så før vi ser grundige obduktionsrapporter fra Italien og de andre lande med dødsbølger, så ved vi reelt ikke, hvorfor disse mennesker er døde. Og hvad gør man så længe man er i tvivl?

3 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
hundepigen
hundepigen
onsdag, 27 januar 2021, 16:58 16:58

Ja godt spørgsmål … Hva gør man når man er i tvivl ???.. Måske du havde et godt bud på dette … Jeg tror nu oz der er en virus men syntes der er vigtige info der ik når ud til den alm borger … Og hele debatten syntes at mangle … Begge sider ….Netop som du oz selv skriver hva døde de af er det vaccinen eller Underliggende sygdom osv .. Obdoseringer vil jo svare på disse spørgsmål måske …altså hvis man ka stole på det de så kommer frem med …. Tror du på de vil gøre det… Read more »