Hvad er folk så døde af i Italien?

Det spørgsmål får jeg tit fra folk, når jeg lufter min tvivl om coronavirus. Alle har hørt dødstallene fra Italien og set de dramatiske billeder fra støvlelandet. Folk antager samtidig, at jeg ikke slet tror på, at der findes noget nyt coronavirus. Men jeg er altså ikke en ‘corona-benægter’. At påpege problemer ved evidensen for … Læs videre Hvad er folk så døde af i Italien?
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
hundepigen
hundepigen
onsdag, 27 januar 2021, 16:58 16:58

Ja godt spørgsmål … Hva gør man når man er i tvivl ???.. Måske du havde et godt bud på dette … Jeg tror nu oz der er en virus men syntes der er vigtige info der ik når ud til den alm borger … Og hele debatten syntes at mangle … Begge sider ….Netop som du oz selv skriver hva døde de af er det vaccinen eller Underliggende sygdom osv .. Obdoseringer vil jo svare på disse spørgsmål måske …altså hvis man ka stole på det de så kommer frem med …. Tror du på de vil gøre det… Read more »