Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Hvad er folk så døde af i Italien?

Det spørgsmål får jeg tit fra folk, når jeg lufter min tvivl om coronavirus. Alle har hørt dødstallene fra Italien og set de dramatiske billeder fra støvlelandet. Folk antager samtidig, at jeg ikke slet tror på, at der findes noget nyt coronavirus. Men jeg er altså ikke en ‘corona-benægter’. At påpege problemer ved evidensen for […]

Det spørgsmål får jeg tit fra folk, når jeg lufter min tvivl om coronavirus. Alle har hørt dødstallene fra Italien og set de dramatiske billeder fra støvlelandet. Folk antager samtidig, at jeg ikke slet tror på, at der findes noget nyt coronavirus. Men jeg er altså ikke en ‘corona-benægter’. At påpege problemer ved evidensen for […]
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x