Mundbind: Ny årsag til hovedpine

Forskning har vist, at flere end 1 ud af 3, der bruger mundbind/ansigtsmaske, udvikler hovedpine som følge heraf. Jeg vil derfor forvente, at vi med den aktuelle stigning i anvendelsen af mundbind – bl.a. som følge af kommende påbud – vil få en epidemi af hovedpine i befolkningen. Det er selvfølgelig godt for dem, der … Læs videre Mundbind: Ny årsag til hovedpine
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Lisbeth Hagen
Lisbeth Hagen
søndag, 7 marts 2021, 12:20 12:20

Godt skrevet, som altid. Lige en korrektion : mundbind virker ikke mod infektioner ! Der er både lavet undersøgelser v. operationer og i det nye coronacirkus, der er faktisk FLERE infektioner med brug af mundbind. Her er et indlæg med prof. Gøtzsche : https://www.facebook.com/kasperewagner/videos/10158725015218928