Er du klar til en tur i retten for din og dine børns frihed?

Hvis du ikke tror på, at Danmark nu er et sundhedsfascistisk diktatur, så bør du nærlæselæse Lov om ændring af lov om foranstaltninger mod smitsomme og andre overførbare sygdomme. Den blev vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 12. marts 2020. Her er nogle af de de facto sundhedsfascistiske bestemmelser i den nye lov: Magten … Læs videre Er du klar til en tur i retten for din og dine børns frihed?
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
torkilo
torkilo
mandag, 17 august 2020, 10:18 10:18

Jeg mener regering og folketing er ved at dreje skruen over gevind.
Jeg har aldrig afgivet beføjelse til, at de kan bestemme over mit helbred, og det skader mit livsvigtige åndedræt at bare næse/mundbind.
Der er ingen undtagelsestilstand. Min selvbestemmelse over min krop kan fratages ved personlig dom, men ikke ved lov’givning’.

Jeg foreslår at undlade mundbind helt enkelt uden provokation og se, hvad de vil gøre. Tyskerne kunne ikke klare folkestrejken under WW2.
Torkil Olesen
https://selvheling.blogspot.com/