Man kan ikke stille CoVid-19-diagnosen ud fra en coronatest!

Det er helt vildt, at diagnosen CoVid-19 tilsyneladende slet ikke bliver stillet eller bliver stillet helt uden differantialdiagnose.

Når folk bliver coronatestet, så får de et automatisk svar via Sundhed.dk. Hvis man er positiv for corona, så får man det at vide, uden at der sker nogen sygdomsdiagnose. Man overlader diagnosen til folk selv. Det er vist første gang i den medicinske historie, at man lader folk diagnosticere sig selv.

At være testet positiv for corona betyder ikke, at man har CoVid-19. CoVid-19 er en sygdom, der skyldes det nye coronavirus. Det kræver altså, at man er syg, dvs. at man lider af ubehagelige symptomer. Det er ikke en sygdom at slå ud i en test. Det er i værste fald en risikofaktor for sygdom. Og en risikofaktor for sygdom er noget andet end en sygdom.

Jeg forstår simpelthen ikke, at lægerne i Danmark tillader det medicinske corona-vanvid at fortsætte. Det er fint nok at lade folk coronateste, men man er da nødt til at undersøge, hvilke symptomer folk faktisk har. Man er da også nødt til at undersøge, om der kan være andre årsager end corona til de symptomer. Ellers risikerer man jo at overse årsager, der rent faktisk kunne afhjælpes.

CORONA ELLER SKIMMELSVAMP?

Jeg har f.eks. lige talt i telefon med en kvinde, der troede, at hun havde corona/CoVid-19. Vi fandt så hurtigt ud af, at det lige så vel kunne have været allergi overfor skimmelsvamp, uden at jeg dog begyndte at opføre mig som hendes læge. Men ingen læge havde hidtil undersøgt hende ordentligt for “corona-symptomerne”. Hun følte sig faktisk meget dårligt behandlet af systemet. Hun er i øvrigt parat til at stå offentligt frem med sin historie, hvilket jeg dog har valgt at skåne hende for. Indtil videre.

Mange af symptomerne på corona ligner symptomer på allergi. I stedet for at nedlægge allergispecialet, så burde sygdomssystemet i stedet opprioritere dette område, så flere patienter kan få stillet korrekte diagnoser. Det er jo helt tosset, hvis folk der reelt lider af en overfølsomhed, nu skal rende rundt og tro, at det skyldes corona, og at der ikke er noget at gøre ved det. Coronavanvid.dk!

Eller lærer lægerne i Danmark slet ikke kunsten og videnskaben om differentialdiagnostik længere? Er de for dovne eller for dumme? Tænker de kun på at tjene penge og udskrive recepter? Tror de, at den første mulige årsag til et symptom altid er den eneste og rigtige årsag? Er de helt ude af stand til selv et lille bitte minimum af holistisk tankegang om sundhed og sygdom?

Tilmeld
Besked om