Stop det Mette-had!

Mette-had (anti-metteisme) bliver et større og større problem i Danmark.

Jeg forstår simpelthen ikke, at folk kan finde på at betvivle, hvad Mette Frederiksen siger om corona!

Hun er jo kvinde, og kvinder kan ikke finde på at lyve bare for at få magt.

Hun er tilmed mor, og mødre ønsker altid det bedste for andre. Vi er jo nærmest hendes børn.

Enhver, der betvivler en person, der både er kvinde og mor, burde skamme sig!

Mette Frederiksen er også jyde, så hun har fødderne solidt plantet i sund fornuft.

Og hun er pæn. Ene kvinde mod en masse onde mænd.

Og så smiler hun så sødt og ser bekymret ud i fjernsynet. Hun trøster os, giver os håb, fortæller os hvad vi skal gøre, så vi kan føle os trygge og blive sikre igen.

Det eneste negative, man kan sige om Mette Frederiksen er, at hun var ugift, men nu er hun altså blevet gift igen, så de sidste tvivlere burde tage sig sammen og stoppe deres konspirationsteorier!

Tag jer sammen!

Hvis I ikke tager sammen, så synes jeg altså, at Folketinget skal vedtage en ny lov, der forbyder enhver kritik af Metter. Det er jo ikke saglig kritik – det er Mette-had!

JEG VIL LAVE TRANSPORTFORSKNING

Nå, men spøg til side. De nye coronaregler har motiveret mig til at gå ind i transsportforskning.

Jeg er ved at designe mit første forsøg. Jeg vil undersøge, hvor lang tid det tager at køre med DSB fra København til Aarhus uden mundbind. Så vidt jeg kan læse mig til, så er straffen ved at blive taget uden mundbind i et intercitytog, at man kan blive bedt om at forlade toget. Hvis man nægter det, så kan politiet blive tilkaldt, og de kan så bruge fysisk magt til at tvinge en til at forlade toget. Jeg kan ikke se, at der er udsigt til hverken bøde eller fængselsstraf, hvis man nægter at adlyde påbuddet om mundbind. Det videnskabelige spørgsmål er derfor: Hvor lang tid vil det tage DSB at tilkalde politiet? Og hvor hurtigt kan de komme til et tog, der kører hurtigt og med langt mellem stoppene? Jeg vil sørge for, at resultaterne bliver dokumenteret både med stopur og video. Der er også et kvalitativt aspekt ved at undersøge, hvordan andre passagerer reagerer på en rask mand, der nægter at bruge mundbind og tilmed påstår, at det er i modstrid med hans religiøse frihed og dermed en krænkelse af Grundloven.

Når jeg har gentaget forsøget med andre forsøgspersoner, så vil jeg tilbyde mine data til Rejseplanen.dk, som så kan tilføje en mundbindsknap, der kan tilføje en evidensbaseret forsinkelse, hvis man fravælger mundbind.

3.7 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments