Frygten for frost i verdens største reality-show

Hvorfor er der ikke flere, der siger højt, hvad de faktisk tænker og mener om det store corona-show?

Det systemiske svar er: frygt for frost.

Alle, hvis økonomi er bundet til systemet, er bange for at blive frosset ude af systemet, hvis de begynder at kritisere systemet. Udfrysningen sker via sociale mekanismer, og frygten gør, at man hurtigt søger ind i varmen igen, hvor økonomien er tryg og sikker. Frygten for at blive udstødt fra gruppen er en meget dyb frygt i alle mennesker, da vi er sociale væsner.

Hvis man skal udføre det store corona-show, som efter min opfattelse, er verdens største reality-show, så kan det kun gøres ved at inficere hele systemet. Det gør man i praksis ved at kontrollere de største magthavere (hubs) i systemet og lade frygten for frost sive ned og ud i systemet derfra. De største magthavere udgør i sig selv et meta-system, der ligeledes kan kontrolleres med penge og frygten for frost. It’s all about the money.

Har du set filmen The Truman Show med Jim Carrey? Den handler om en mand, der uden at vide det er fanget i et gigantisk reality-tv-show. Han bor i et kunstigt samfund, som han tror er ægte, men alt og alle omkring ham er kunstige og skuespillere og kontrolleret af systemet. Formålet er at skabe underholdning til tv-seerne.

Hvis corona er verdens største reality-show, hvem er seerne? Hvem betaler for det? Hvem morer sig over det? Man kunne forestille sig en gruppe alt for rige mænd, der keder sig, og hvis eneste fornøjelse altid har været magtspil. Det store coronashow er så deres måde at få lidt sjov og spænding i hverdagen ved at se, hvor langt de kan presse os med absurditeter, før vi opdager, at det hele er fake.

De morer sig sikkert også over os, der har opdaget, at corona er et reality-show for den rige elite. Det giver jo spænding og drama, når der opstår konflikter mellem deltagerne. Eller måske er de i virkeligheden ret bekymrede for, at kritikken bevæger sig fra Os mod Dem (de andre i systemet) til Os mod Kulisserne (selve systemet). Det var jo ikke meningen, at spillerne i spillet skulle opdage, at de er ufrivillige deltagere i et psykopatisk magtspil, hvor magtliderlige mænd sidder og onanerer bag skærmen til synet af folk, der dingler svimle rundt på gaden med iltmangel.

Det er faktisk ret let at afsløre spillet og hvem, der kontrollerer spillet. Som med mange andre former for kriminalitet så skal man bare følge pengene. Hvem får noget ud af det? Hvordan kontrollerer de pengestrømmen – og dermed frygten og frosten – i systemet? Hvad er det onde, og hvordan kan vi grave det op, så vi får alle rødderne med?

PS: Enhver, der skriver et indlæg som dette, er en konspiratorisk tosse, der straks skal fryses ud!

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments