Hvem er Satan?

Jeg følger Jesus, og der er derfor naturligt for mig at gøre, hvad jeg kan for at afsløre Satan og give ham modstand. Men hvem eller hvad er Satan egentlig?

I følge Bibelen var han oprindeligt en af Guds engle, som blev så hovmodig og magtliderlig, at han selv ville være Gud. Han blev derfor udstødt fra Himlen ned til Jorden, hvor han så siden har kæmpet for at få magten over den jordiske verden.

Hvis du har glemt, hvad Bibelen er, så er det den gamle bog (eller faktisk en samling af mange bøger), som religionen kristendom er baseret på.

Hvis du har glemt, hvad kristendom er, så er det den religion med ham Jesus.

ER DU BLEVET KRISTEN-TESTET?

Forskning har vist, at to ud af tre danskere er kristne. Per 1. januar 2020 var der 4.327.018 medlemmer af den største kristne kirke i Danmark – Folkekirken – svarende til 74,3 % af befolkningen. Så måske er du kristen uden at vide det. Ligesom man efterhånden kan blive coronatestet på ethvert gadehjørne, så burde man også kunne blive kristentestet. Det er jo ærgerligt, hvis man faktisk er ramt af verdens bedste religion uden at vide det. I modsætning til corona så er kristendom og Jesus ikke noget, man skal undgå, men tværtimod noget man skal fremme – især i sit eget hjerte og liv.

Når man læser Det Nye Testamente, så fremgår det tydeligt, at Jesus stod op og kæmpede imod Satan og alle Satans forklædninger. Jesus brugte ikke fysisk vold og kamp. Han brugte udelukkende knivskarpe ord. Han afslørede bl.a. de falske jøder: dem der kalder sig jøder uden at være det, men som er Satans Synagoge. Det er karakteristisk for satanister, at man er drevet af magt og materialisme, og at man bruger penge og bedrag til at opnå det. Et bedrag er at gemme sig bag en religion og et forfulgt folk. Når andre synes, at det er synd for en, så kan man slippe afsted med meget mere.

Jeg opfatter Satan som en ond ånd, der konstant prøver at invadere ethvert menneskes sind. Jeg opfatter ikke Satan som en fysisk person med horn i panden og meget rød hud. Ligesom jeg heller ikke opfatter Gud som en gammel mand med langt hvidt skæg, der sidder på en sky oppe i den fysiske himmel. Satan, Jesus og Gud er spirituelle fænomener, der kan opleves og erfares direkte i dette liv her og nu, hvis man kan åbne og fokusere sit sind tilstrækkeligt. Det gælder så om hver evig eneste dag aktivt at vælge Jesus og fravælge Satan.

SATAN ER MAGTLIDERLIG PSYKOPATI

Hvis man ikke kan komme i kontakt med den åndelige verden, eller hvis man simpelthen ikke ønsker at gå den vej, så kan man også opfatte Satan som rent psykologiske og etiske aspekter. Satan kan på den måde også opfattes som magtliderlig psykopati. Det vil sige fravær af oprigtig empati og dyb medfølelse i kombination med en tom livsmission om at opnå så meget magt i verden som muligt – gerne ved at samarbejde med andre magtliderlige psykopater om at bedrage og undertrykke de godtroende fjolser. Da disse mennesker ikke tror på nogen spirituel belønning efter døden for at behandle medmennesker ordentligt, så går de overdrevet meget op i familiebånd og at nedarve den verdslige magt og den materielle rigdom fra generation til generation. Familiestrukturer og akkumuleret rigdom over generationer giver derfor et fingerpeg om, hvor vi skal lede efter de virkeligt farlige satanister. De fleste af dem vil i øvrigt næppe opfatte sig selv som satanister. En anden psykologisk og etisk måde at forstå Satan på er, at det er den ånd, der opstår i mennesker, når Helligånden ikke er til stede. Hov, det blev så spirituelt alligevel. Lad mig omformulere: Satan er den motivation, der opstår i mennesker, når den ubetingede næstekærlighed er væk.

Det er i øvrigt mit indtryk, at den måske vigtigste grund til, at det satanistiske system vil have os til at holde afstand til hinanden og være bange for kram og sex, er, at den form for mellemmenneskelig samvær (hvis det foregår med den rette intention) er det mest kraftfulde middel til at vække Helligånden og dermed bekæmpe Satan. Men det er en anden snak…

5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments