Facebook har deaktiveret min konto: Sådan kan du følge mig alligevel

Facebook har deaktiveret min konto uden at angive nogen konkret grund, så jeg lancerer nu Plan B.

Det kan selvfølgelig være helt tilfældigt, at de lige pludselig fik lyst til at slette mig. Det kan selvfølgelig også være en tilfældig fejl i algoritmerne.

Hvis man var konspirationsorienteret, så kunne man forledes til at tro, at det skete netop i går, da der dagen efter – altså i dag – udkom nogle store nyheder, som det vil være irriterende for nogen at have mig til at kommentere på.

Dagens store propagandanyheder er:

  • Skandalesag i Forsvarets Efterretningstjeneste starter. Tilsyn afslører, at de har givet urigtige oplysninger. Chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, er blandt dem, der nu er blevet fritaget fra tjeneste.
  • Terroristen bag angrebet i Christchurch i New Zealand får dom i dag uden et ord om mistankerne om den zionistiske organisation, der af flere mistænkes for at stå bag ham.
  • Politiet i Danmark har sat hårdt ind mod folk, der nægter at bruge mundbind på banegårde, og flere har fået bøder med tillæg for også at nægte at oplyse navne til ordensmagten.
  • TDC lancerer 5G-netværket i Danmark i dag. Ganske mange danskere er mildest talt ikke særligt begejstret for den teknologi, som ikke desto mindre er nødvendig for udrulningen af Den Fjerde Industrielle Revolution.
  • Corona har ramt flere hoteller hårdt, og de beklager sig nu offentligt om, at de mister flere millioner om ugen, og der er ingen udsigt til forbedring af den økonomisk dødelige corona-sygdom, der har ramt dem. Det er især konferencehoteller, der er hårdt ramt.
  • Jeg lancerede Ny Østerbro Krammeklub i går.

PLAN B – SÅDAN!

Nå, men hvad vil jeg så gøre ved den situation? Jeg må konstatere, at Facebook er en ustabil platform til at dele information og kommunikere med folk. I hvert fald for en systemkritiker som mig. Det er langt fra første gang, at jeg oplever problemer. Jeg har f.eks. også ofte været ude for, at folk ikke har kunnet sende mig beskeder, at jeg ikke har kunnet invitere folk til grupper, og at jeg ikke har kunnet se mine venner.

Jeg vil derfor droppe Facebook og bruge blog og e-mail i stedet for.

Hvis du vil sende mig en besked, så gør det via e-mail til: mail@perbraendgaard.dk.

Hvis du vil abonnere på mine indlæg og opdateringer, så kan du gøre det via min nyhedsmail.

Gratis nyhedsmail

Få besked om nye blogindlæg og opdateringer af Per Brændgaard direkte til din e-mail. Du får en nyhedsmail med det samme. Det kan du ændre til én samlet nyhedsmail per dag eller per uge. Det gør du ved at klikke på Manage Subscriptions i bunden af en nyhedsmail og derefter på Delivery Frequency. Tak for din interesse.

Skriv et svar