Skandalen i Forsvarets Efterretningstjeneste giver håb

Jeg håber, at den aktuelle skandale i Forsvarets Efterretningstjeneste kan øge retssikkerheden for os, der måske bliver angrebet af udenlandske efterretningstjenester på dansk jord.

Blandt andre DR har i flere artikler i går afsløret skandalen i Forsvarets Efterretningstjeneste.

Kl. 09:08 i går kunne DR afsløre, at chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen og to andre er blevet fritaget fra tjeneste. Ministeriet har ikke ønsket at sige hvorfor, men fredsforsker, ph.d. Jan Øberg har i et nyt blogindlæg set nærmere på sagen.

Jan Øberg skriver om pressemeddelelsen fra Tilsynet med Efterretningstjenesterne (TET):

“En sådan sendes ikke ud og bliver topnyhed i medierne uden at man er endog meget sikker på at der er tale om et omfattende, dokumentérbart bedrageri og lovovertrædelser.” 

Jan Øberg oversætter pressemeddelelsen til almindelig dansk og fremhæver bl.a. følgende om FE (Forsvarets Efterretningstjeneste):

  • FE har løjet og fortiet med henblik på at undgå legalitetskontrol.
  • FE har allerede før 2014 (hvor TET blev oprettet) iværksat “operationelle aktiviteter i strid med dansk lovgivning, herunder…”FE har indsamlet betydelige mængder af oplysninger om danske statsborgere.” Der ulovligt.
  • FE har undladt at nærmere undersøge visse tegn på spionvirksomhed i Danmark.

Jeg har selv via Københavns Politi forgæves forsøgt at få Forsvarets Efterretningstjeneste til at undersøge mine mistanker om, at konkrete personer arbejdede for den israelske efterretningstjeneste for at få mig uskyldigt dømt for voldtægt.

Jeg ved ikke, om min sag har spillet nogen rolle i Tilsynets undersøgelse af Forsvarets Efterretningstjeneste, men det burde være den efterretningstjenestes opgave at sikre, at danske statsborgere kan få lov til at ytre sig i fred uden at blive forfulgt af spioner, der arbejder for udenlandske efterretningstjenester. Jeg har indgivet indtil flere politianmeldelser på navngivne personer, som jeg ikke har fået noget svar på. Til sidst skrev jeg til chefen for Rigspolitiet i frustration over, at jeg blev udsat for chikane af politiet i stedet for at blive taget alvorlig i mine mistanker om meget alvorlig kriminalitet.

Det er mit indtryk, at Forsvarets Efterretningstjeneste (og for den sags skyld også Politiets Efterretningstjeneste) lader zionistiske/israelske agenter operere frit i Danmark. Når man som borger ikke engang får en bekræftelse eller en afvisning på en anmeldelse om den slags mistanker, så er der noget helt galt i systemet.

Hvis nu politiet holdt op med at jagte folk med mund, så kunne der måske bliver frigjort ressourcer til at jagte de kriminelle, der er farlige for mennesker og samfund i Danmark. Når kriminalitet er organiseret i en stat og på tværs af stater som den zionistiske mafia er, så kan den næsten ikke blive mere samfundsfarlig. Jeg håber, at skandalen i Forsvarets Efterretningstjeneste kan øge retssikkerhed for os almindelige borgere, der kritiserer Israel. Den anden aktuelle skandale med Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell er formentlig et konkret eksempel på, hvordan den israelske efterretningstjeneste misbruger sex som politisk våben til at kontrollere magtfulde personer til at fremme Israels interesser.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments