Christchurch, Utøya og Israel: the missing link

Hvad har Brenton Tarrant (Christchurch-massakren) og Anders Breivik (Utøya-massakren) med hinanden at gøre? De havde begge stor sympati med Israel og den zionistiske sag. Det fremgår af deres psykopatiske manifester, og Brenton Tarrant havde sågar besøgt Israel forud for Christchurch.

Både Tarrant og Breivik er af pressen blevet beskrevet som hvide højreekstremister, der handlede alene. Deres forbindelser til Israel er blevet fuldstændig ignoreret, selvom de er veldokumenteret i terroristernes egne udgivelser og rejseaktiviteter.

Hvis en muslimsk mand begår terror, så går der ikke mange minutter, før pressen omtaler hans religiøse og organisatoriske sympatier og tilhørsforhold. Derimod bliver hvide terrorister altid omtalt som mænd, der arbejder alene og ud fra en patologisk verdensopfattelse. Denne forskel i beskrivelser er så påfaldende, at det ligner organiseret, overtalende kommunikation, dvs. propaganda.

Jeg har tidligere skrevet flere kritiske blogindlæg om Christchurch. I dem har jeg især fokuseret på den mystiske live-video af terrorangrebet på en moské. Det er der så nogen, der er blevet så irriteret over, at de har meldt mig til politiet. Det førte til, at dansk politi den 13. maj i år ransagede mit hjem og konfiskerede min computer, min telefon og min iPad. Jeg opfatter det som misbrug af politiet til at chikanere en systemkritisk skribent. Jeg har forsøgt at melde politiet til politiet, men det blev for kompliceret.

Nu hvor den del af den danske efterretningstjeneste, der samarbejder med udenlandske efterretningstjenester (herunder den israelske), er blevet afsløret i operere som en stat i staten, så kunne jeg egentlig godt tænke mig at få mit udstyr tilbage og få mit navn renset for alle mistanker. Igen! Det er en anelse belastende at blive opfattet som en kriminel af systemet, bare fordi man aktivt søger sandhed og oplyser om bedrag. Det får mig til at tænke, om det er selve systemet, der er kriminelt, når det behandler fredelige borgere på den måde. Måske er det kriminelle element koncentreret i brodne kar i efterretningstjenester. Lad os få renset ud, så vi kan begynde at genopbygge Danmark på de værdier om frihed og oplysning, som landet engang stod for.

Du kan læse mere om de israelske/zionistiske forbindelser til de hvide, højreekstremistiske terrorister Brenton Tarrant og Anders Breivik i denne artikel af Max Parry for MintPress News: New Zealand Terrorist Attack: The Israel Connection

Propagandaen om både Christchurch og Utøya har især gjort brug af propagandatricket med at udelade information. Den form for propaganda er særligt svær at opdage, da det i sagens natur er svært at opdage den information, som man ikke modtager. Hvis pressen skulle begynde at inddrage den del af disse mystiske terrorsager, så skulle de også begynde at forholde sig til det paradoksale i højreekstremister, der er tilhængere af Israel og jøder. Det er jo ikke ligefrem det, som højreekstremister sædvanligvis er kendt for…

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments