Corona kan kun bekæmpes med frihed og immunforsvar

Jeg har her samlet fem mærkværdigheder ved corona, der munder ud i den eneste strategi til at bekæmpe coronaen og alt, hvad den står for: Frihed & Immunforsvar.

  1. Alle er bange for en usynlig, svag fjende. Ingen opdager, at det er en krig mod vores frihed. Ingen opdager, at vi har et immunforsvar, der med den rette ernæring og ro kan modstå angrebet fra frihedens fjende.
  2. Alle lande gør det samme, fordi alle de andre lande gør det samme. Der er tilsyneladende ingen lande, der på statsniveau foretager selvstændig, kritisk gennemgang af forskningen med offentlig, fri debat herom.
  3. Alle lande stoler blindt på en vaccinesælger. Alle lande følger en organisation – WHO – der har en vaccinesælger – Bill Gates – som hovedsponsor – og en anden suspekt ikke-læge som topchef.
  4. Alle virksomheder finder sig i at blive ødelagt af staten. Alle lande ødelægger eksistensgrundlaget for private virksomheder, og virksomhederne tror, at det er en naturlov og ikke en politisk lov.
  5. Ingen opdager, hvad coronaen virkelig handler om. Ingen opdager den dybere agenda bag coronaen. Ingen opdager, at både coronaen og agendaen kun kan bekæmpes med Frihed & Immunforsvar.

Hvorfor er det så svært at opdage sandheden om corona? En vigtig årsag er, at samtlige medier og politikere er villige medspillere i det herskende narrativ om corona. Det er ikke helt ved siden af at sammenligne disse chefredaktører og politikere med kollaboratørerne under Nazi-Tysklands besættelse af Danmark. Dengang var Danmark også en nation af kujoner, der ikke turde gøre ordentlig modstand mod den fascistiske magtovertagelse og undertrykkelsen af vores frihed.

STÅ FAST!

Hvorfor er det så svært at stå fast på Frihed & Immunforsvar? Det kræver, at du begynder at tage din ernæring alvorligt og stoppe den evindelige trøstespisning mod den stress, som coronaen skaber i dig. Det kræver, at du både optimerer dit immunforsvar og derved til fysiologiske selvforsvar, og at du samtidig gennemleverer din eksistentielle angst for sygdom og død. Det er først, når du opnår en dyb, emotionel indsigt i, at det er umuligt at flygte fra og undgå sygdom og død helt. Og når du responderer på den indsigt med modet til at turde blive syg og tilliden til, at din krop kan klare det. Og selvom den ikke kan klare det, så vil du hellere dø end ofre friheden for dig selv og din familie.

Danmark er desværre blevet en nation af mænd med små testikler og kvinder med små æggestokke, der ikke tør stå op for, hvad de tror på, når det virkelig gælder.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments