Corona som zionistisk camouflage

Et stort projekt som corona har jo flere formål. Et af dem, tror jeg, er at fungere som camouflage for afsløring af zionistiske forbrydelser.

9/11

Da coronaen startede ud og var på sit højeste i forhold til presseomtale og panik, blev Alaska-rapporten om 9/11 udgivet. En professor og to ph.d.’er i ingeniørvidenskab og bygningskonstruktion havde vurderet, hvorvidt den officielle historie om Bygning 7’s kollaps kunne være sand. De nåede frem til, at sandsynligheden for, at den officielle forklaring om 9/11 kunne være sand var på 0 %.

Hvis den rapport havde fået bred opmærksomhed, så ville den have afstedkommet en ny undersøgelse af, hvad der egentlig foregik den fatale dag i USA den 11. september 2001. En rigtig kriminalefterforskning ville hurtigt have rettet fokus på Israel og zionister (israelske nationalister) centralt placeret i alle magtpositioner i USA til håndteringen af begivenhederne op til den 11. september, på selve dagen og til at dække over forbrydelserne bagefter. Det ville være kommet frem, at hele krigen mod terror har været baseret på et bedrag udført af et netværk af magtliderlige, zionistiske psykopater.

Christchurch

Coronasagen har også taget fokus fra de mærkelige terrorbegivenheder i Christchurch, New Zealand, hvor terroristerne med vilje eller ved en fejl udgav en falsk video, som myndighederne derefter gik i selvsving for at forhindre folk i at se. Hvorfor mon?

Hvis videoen blev udgivet ved en fejl, så har bagmændene virkelig dummet sig, og det gør de sjældent. Hvis videoen ikke blev udgivet ved en fejl, så har der været en anden, sideløbende agenda med Christchurch såsom at fremme censur og reducere ytringsfrihed på internettet.

Under alle omstændigheder så glemte vi alt om det, da coronaen startede. Retssagen mod terroristen foregik uden nogen særlig mediebevågenhed, hvorfor det således heller ikke kom fra, at Christchurch-terroristerne ligesom Breivik havde stor sympati med den zionistiske sag. Hvis pressen havde brugt den samme logik, som de bruger, når det er muslimer, der begår terrorangreb, hvor de giver islamisme skylden, så kunne de her lige så vel have givet zionisme skylden. Det blev så – heldigt for Israel – ignoreret.

Paradoksalt nok opstod Black Lives Matter-demonstrationerne i kølvandet på en anden video af en hvid politimands drab på en sort mand. Det er min vurdering, at hele den sag startede, da corona-camouflagen ikke længere var nok til at dække over den endnu mere alvorlige kriminalitet. Black Lives Matter er som bekendt kontrolleret af George Soros, der er professionel ud i at finansiere sociale oprør for at skabe interne stridigheder i befolkninger, så vi bekriger hinanden i stedet for dem, der undertrykker os alle. Klassisk Del & Hersk-strategi, hvor det gælder om at skabe illusionen om, at det er en folkelig vrede, der vokser organisk uden hjælp fra penge og agenter.

Bankrøveri

Det er som bekendt zionister, der har grundlagt, og som stadigvæk dominerer det globale penge- og centralbanksystem. Den korrupte bankhistorie startede for alvor med Moses Mayer Amschel Rotschild (1744-1812) i Tyskland og det bankdynasti, som han skabte via sine fem sønner: Nathan (Storbritannien), Jacob/James (Frankrig), Salomon (Østrig), Calmann (Italien/Vatikanet) og Amschel (Tyskland).

Corona kan betragtes som en slags omvendt bankrøveri, hvor det er centralbankerne, der har røvet fra de frie stater ved at tvinge dem til at optage ekstra lån i en gigantisk målestok. Pressen giver os nærmest indtryk af, at centralbankerne er en velgørende organisation, der er kommet os til undsætning i nødens stund, men hele coronaen er den ultimative markedsføring af deres ydelser, og det skulle ikke undre mig, om de kreds af psykopatiske bankchefer stod bag hele dette vanvittige corona-show.

Det er som, at når kriminalitet kommer over en vis størrelse, så glemmer efterforskerne har stille det logiske spørgsmål: Hvem får noget ud af det? Hvem tjener penge på det? Og man skal ikke lede særligt længe, før man kan se, at centralbankerne har tjent kassen på corona, også selvom det hele bliver afsløret som et gigantisk bluffnummer nu, og vi vender tilbage til normale tilstande. Der er stadigvæk en milliardgæld, der skal betales tilbage fra den unødvendige lukning af Danmark og ødelæggelse af sunde private virksomheders eksistensgrundlag. Og pengene kan kun komme fra skatteindtægterne fra borgere og virksomheder i Danmark.

Opdatering 31.08.2020: Hov, jeg havde glemt den største og mest aktuelle sag. Coronaen dækker jo i dén grad også over afsløringerne af det zionistiske Epstein/Maxwell projekt med at misbruge mindeårige piger til sex med rige, magtfulde mænd, optage den ulovlige sex med skjulte kameraer og derefter bruge det til at afpresse politikere til at støtte den zionistiske sag. Man skal ikke grave særligt dybt i den sag, før det vælter ud med Jeffrey Epsteins og Ghislaine Maxwells forbindelser med zionistiske rigmænd, gangstere, efterretningstjenester og den zionistiske terrorstat: Israel.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments