Den store vækkelse er begyndt

Den lyse side af corona er den store vækkelse, der lige nu spreder sig hastigt gennem Danmark og resten af den corona-inficerede verden. Der er grund til håb og glæde! Jeg har hidtil især blogget om den mørke side af corona. Det er de satanistiske, bedrageriske, magtliderlige, psykopatiske kræfter, der gennemtvinger politiske løsninger på coronasituationen, … Læs videre Den store vækkelse er begyndt
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]