Den store vækkelse er begyndt

Den lyse side af corona er den store vækkelse, der lige nu spreder sig hastigt gennem Danmark og resten af den corona-inficerede verden. Der er grund til håb og glæde!

Jeg har hidtil især blogget om den mørke side af corona. Det er de satanistiske, bedrageriske, magtliderlige, psykopatiske kræfter, der gennemtvinger politiske løsninger på coronasituationen, som er helt ude af proportioner.

DEN LYSE SIDE AF CORONA

Der er også en lys side af corona, som jeg næsten ikke har turdet håbe på, men som min åndelige vejleder nu har bekræftet mig i er god nok. Coronaen baner vejen for den største globale vækkelse af menneskeheden nogensinde! Den store vækkelse er allerede godt i gang, og den spreder sig som en sund virus-pandemi dag for dag. Den lyse side opstår som modpol til den mørke sides desperation og afsløring af sin egen sande natur.

Det er en vækkelse til et gennemgribende sygt samfund og til det brændende ønske om retfærdighed, frihed og forandring.

Det er en vækkelse til de illusioner om verden, som medierne bombarderer os med hver dag døgnet rundt – og til det brændende ønske om at slukke for lortet og finde fred og mening i den virkelige verden i stedet for.

Coronaen baner vejen for den største globale vækkelse af menneskeheden nogensinde!

Det er en vækkelse til et behov for nye ledere, der søger sandhed, og som er drevet af næstekærlighed.

Det er en vækkelse til sandhedens smalle sti, der findes i junglen mellem mainstream-faldgruberne og de konspirationsteoretiske faldgruber.

Det er en vækkelse til medfølelse, hvor det ikke længere handler om ‘os mod dem’, men om at virkeligt prøve at forstå hvad de andre forstår, og hvorfor det er så let at blive fanget af falske forståelser, uden at man er et ondt menneske af den grund. Man er bare en fange.

Det er en vækkelse til oprydning drevet af et åbent sind, der dog ikke er så åbent, at hjernen falder ud.

Det er en ny vækkelse til logisk tænkning, hvor folket bliver frigjort fra underkastelsen til autoriteter og følelser.

Det er en vækkelse til Yeshua og forsagelse af Satan – og til at være ligeglad med at mange synes, at det er tosset at være ægte kristen i et falsk kristent land.

Det er en vækkelse til mod, mening og passion. Til nye bevidste fællesskaber med kram i stedet for mundbind. Til liv med ægte mening og oprigtig dybde.

Det er en åndelig vækkelse, som alle vil være i “risiko” for at blive ramt af. Selv Mette Frederiksen, Magnus Heunicke, Bill Gates og Donald Trump. Ingen mennesker er aldrig helt fortabt. Der er altid håb, når Den Store Vækkelse brænder sin vej gennem verden.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments