Hvad gør en moderne fascist, når folket vågner?

Her giver jeg fem råd til Mette Frederiksen og andre moderne fascister, der ønsker at overtage magten over et folk, der er ved at vågne.

Det er værd at huske på, at Adolf Hitler kom til magten i Tyskland ved at udnytte de demokratiske processer. Først prøvede han med vold og magt, men det virkede ikke. Han og Nazi-partiet var nødt til at bruge demokratiet og forføre folket til at vælge ham ind til at være Føreren.

Hitler udråbte jøderne til de onde, der skulle udrenses fra det tyske samfund. Mette Frederiksen og hendes globale fascist-kollegaer har udråbt coronaen som det onde, der skal udrenses. Den fælles fjende, hvad end den er synlig eller usynlig, har altid været nødvendig for fascister, når de har forsøgt at tage monopol på magten i et land.

STAKKELS FASCISTER

Det svære periode for en fascist i et demokratisk samfund er at få etableret det nødvendige lovgrundlag for magtmonopolet og retten til at beskytte denne magt med voldelige midler. Den proces er godt i gang med coronalovene i Danmark og store dele af resten af verden. Vi ser det lige nu med mundbindskravet i offentlige transportmidler.

Kunsten er at snyde og bedrage folk, så de tror, at det er nødvendigt at acceptere frihedsbegrænsninger og hårdhændet politikontrol for at bekæmpe den fælles fjende, hvad end den hedder ‘jøder’ eller ‘corona’. Ligesom alle nu kan blive diagnosticeret med corona, hvis de ikke opfører sig ordentligt, så kunne alle i Tyskland også blive “diagnosticeret” med jøde, hvis de ikke rettede ind.

Nå, men det jeg egentlig ville med dette indlæg var at give nogle gode råd til Mette Frederiksen og hendes fascist-kolleger (inkl. dem der opererer globalt og bag kulisserne), nu hvor folket er begyndt at vågne op og gøre modstand mod den corona-camouflerede ødelæggelse af vores frihed og økonomi.

FEM FEDE FASCIST-RÅD

  1. SLÅ FOLK IHJEL. Folk har opdaget, at der stort set ikke er nogen, der bliver syge eller dør af det “farlige” coronavirus. Det er derfor nødvendigt at få gang i nogle alvorlige sygdomstilfælde og coronarelaterede dødsfald, så frygten kan blive genopbygget. En måde kan være at co-inficere udvalgte personer med både coronavirus og et giftstof, der ikke kan spores, og som medfører de samme symptomer som corona angiveligt gør. Det ville f.eks. være smart, hvis jeg eller en af de andre højtråbende aktivister pludselig blev alvorligt coronasyge. Da corona er ufarligt, så skal der et giftstof til. Jeg er desværre ikke ekspert i giftstoffer, men mon ikke der er et militærlaboratorium et eller andet sted i den korrupte verden, der har udviklet sådan et stof?
  2. FJERN DISSIDENTER. Sørg for at alle toneangivende dissidenter forsvinder fra de sociale medier og helst også fra den virkelige verden. Brug politiet til at stresse dem. Ransag deres hjem. Konfisker deres udstyr. Sæt dem i fængsel. Mistænkt dem for at have gjort et eller andet ulovligt og lad efterforskningen trække i langdrag.
  3. FJERN KONTANTER. Gør betaling med kontanter ulovligt og få alle transaktioner over på digitale bankoverførsler. Hvis dissidenter bliver ved med at brokke sig, så sluk for deres mulighed for at foretage transaktioner, så de kan blive sultet til at makke ret. Selvom de har arbejde og tjener penge, så har de ikke mulighed for at bruge dem nogen steder. Bankerne medvirker sikkert gerne i denne kontrol.
  4. KALD DEM CORONA-BENÆGTERE. Brug propagandamedierne til at italesætte dissidenter som tossede corona-benægtere. Brændemærk dem og tving dem ud af arbejdsmarkedet og det økonomiske system.
  5. GIV DEM RET. Hvis pkt. 1-4 ikke virker, så giv dissidenterne og deres følgere ret i deres alternative synspunkter og giv dem lov til at leve i fred – i særligt indrettede ghettoer, hvor politiet kan bevogte al trafik ind og ud. Når de er parkeret i reservater, så brug propagandamedierne til at kalde dem urene, farlige og beskidte. Lad det hele foregå under dække af retten til frihed og forskellighed, så Danmark både kan tage hensyn til dem, der vil vise samfundssind med mundbind og vacciner og de egoistiske tosser.

4.2 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments