Loven bliver misbrugt til at chikanere borgere, der søger sandhed og frihed

Jeg er ærligt talt ved at være træt af politiets chikane af ikke kun mig, men også af andre fredelige borgere i Danmark og resten af verden.

Siden jeg fik ubehageligt besøg af politiet den 13. maj 2020, hvor de ransagede mit hjem og konfiskerede min PC, iPhone og iPad, så har jeg været ekstra interesseret i straffelovens § 264 d, som jeg er mistænkt for at have overtrådt.

Sådan lyder straffelovens § 264 d:
Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget en bredere offentlighed. Bestemmelsen finder også anvendelse, hvor meddelelsen eller billedet vedrører en afdød person.
Stk. 2. Foreligger der under hensyn til oplysningernes eller videregivelsens karakter og omfang eller antallet af berørte personer særligt skærpende omstændigheder, kan straffen stige til fængsel indtil 3 år
.

Mistanken mod mig skyldes, at jeg her i bloggen skrev, at jeg var i besiddelse af terrorvideoen fra Christchurch, og man kunne kontakte mig, hvis man var interesseret i at se den. Jeg skulle så åbenbart have krænket de døde og efterladte ved måske at have delt videoen. Der er nu snart gået 4 mdr, og jeg har stadigvæk ikke fået al mit udstyr tilbage, ligesom jeg ikke er blevet renset for mistanke om lovovertrædelse.

Som jeg også bloggede om dengang med Christchurch, så mistænkte jeg mystikken om terrorvideoen for at tjene en dagsorden om at fremme censur på internettet. Politiets chikane af mig understøtter den mistanke. Det er mit indtryk, at det ikke er de menige politifolks ønske, at de skal spilde deres tid og energi på den slags sager. Det er mit indtryk, at de er underlagt et politisk pres om at forfølge bestemte personer og sager. Det er efter min mening magtmisbrug af politiet for chikanere fredelige borgere, der kritiserer systemet. Det er ren DDR og Stasi.

Lige efter jeg havde haft uanmeldt besøg af politiet, så startede Black Lives Matter-protesterne i kølvandet på videoen, hvor den sorte mand bliver dræbt af en hvis politimand. Den video blev delt vidt og bredt og også på almindelige mediers hjemmesider, selvom det i princippet også burde være en overtrædelse af § 264 d, uden at nogen mediehuse fik konfiskeret deres computere og telefoner. Det giver indtryk af, at politiet kun jagter en, hvis man deler systemkritisk information/video og ikke, hvis man deler information/video, der understøtter den herskende dagsorden, som Black Lives Matter-bevægelsen gør.

Ny video cirkulerer

I dag har jeg så modtaget en video, der tilsyneladende viser en ung kvinde, der bliver arresteret af politiet i sit private hjem i Australien, simpelthen fordi hun havde postet et ulovligt opslag på Facebook. Opslaget var en invitation til en begivenhed med offentlig protest mod den tiltagende fascisme. Og politiet vælger så – eller bliver presset til – at bruge en fascistisk metode til at lukke munden på hende. Det er mit indtryk, at den nye video går viralt nu, hvilket den har fortjent, da den illustrerer politiets magtmisbrug. Ligesom den Christchurch-video som jeg havde blogget om afslører, at vi ikke har fået hele sandheden at vide om, hvad der skete i Christchuch i New Zealand den dag, hvem der stod bag, og hvorfor de gjorde det. Der blev tydeligvis brugt game guns og skuespillere i videoen, hvilket er bekræftet af flere uafhængige analytikere med forstand på den slags. Når politiet ikke længere foretager troværdige efterforskninger af politisk kriminalitet, så er vi jo som borgere nødt til at gøre det selv, hvis vi vil have retfærdighed og komme til sandheds erkendelse. Det er vores etiske pligt. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at holde op med at kæmpe for sandhed, frihed og retfærdighed.

Kontakt mig, hvis du ønsker at se videoen fra Australien, hvor kvinden bliver arresteret og ført væk i håndjern for et systemkritisk facebook-opslag.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments