Nyt om coronapropaganda og min anmeldelse af israelske meningsagenter

Jeg vil her opdatere jer om to propagandaemner, som jeg har studeret meget grundigt: corona og zionisme.

For nogle uger siden skiftede coronapropagandaen fra dagligt at fortælle os, hvor mange der var syge, indlagte eller døde med corona til primært at fortælle os, hvor mange der er blevet smittede.

Den ændring i taktik var nødvendig, da antallet af syge, indlagte og døde med corona raslede ned mod nul. Corona handler efter min opfattelse primært om at skabe og fastholde frygt i befolkningen, så vi godtager fascistiske løsninger på et problem, der slet ikke er så farligt, som vi bliver forført til at tro.

INTELLIGENT NYHEDSLÆSNING

Den intelligente nyhedslæser burde undre sig over, at der kan være så mange nye smittede hver dag samtidig med, at antallet af syge, indlagte og døde med corona er så lavt. Der er flere mulige, logiske forklaringer på det paradoks:

  • Der er et meget højt antal falsk positive svar på coronatesten
  • Det nye coronavirus er ufarligt i stort set alle tilfælde
  • Dem, der bliver syge, bliver syge af noget andet end corona

Den slags logisk tænkning er tabu og faktisk også næsten neurofysiologisk umulig, når hjernens frygtcenter i amygdala er lammet af den propagandaskabte frygt for det nye dræbervirus. Man kunne forestille sig, at også visse professorer er lammet af frygt – eller lammet af begær med den nye udsigt til penge, berømmelse og magt.

Når mange bliver smittet uden at blive syge, så er den mest logiske forklaring, at det, de er blevet smittet ikke er sygdomsfremkaldende for dem. Det, der burde interesserer forskerne mest nu, er, hvordan det kan være, at så mange bliver smittet med corona uden at blive syge. Hvad er det hos de fleste mennesker, der gør, at det ikke er noget problem at blive ramt af corona? Tip: Det handler om immmunforsvar og inflammationsforsvar. Men lægerne i de hvide kitler prøver at bilde os ind, at vi ikke har noget immunforsvar, eller det er i hvert fald ikke noget, som vi selv kan bidrage til at gøre svagere eller stærkere. Kosten og livsstilen har i hvert fald ingen indvirkning, så det eneste vi kan gøre er at undgå corona og bede til Vor Herre – dvs. Bill Gates – om en hurtig vaccine. Dette bedrag kan kun lade sig gøre, fordi nøglepersoner blandt politikere, myndigheder og eksperter er korrupte. Hvis Danmark var et retfærdigt land med folkestyre, så burde disse nøglepersoner efterforskes og retsforfølges for forbrydelser mod befolkningen.

FLABET SVAR FRA POLITIET

Men det er komplet umuligt at komme igennem til politiet og få dem til at efterforske store, intelligente forbrydelser. De gider tilsyneladende kun at efterforskere små, idiotiske forbrydelser. Jeg har f.eks. lige fået at vide fra politiet, at de ikke vil starte en efterforskning af min anmeldelse af Ditte Okman, Steen Svanholm og Claus Larsen for at have overtrådt straffelovens § 108, ved at begå ulovlig påvirkningsvirksomhed ved at samarbejde med den Israelske Efterretningstjeneste. Politiet var flere måneder om at respondere på min anmeldelse og svaret var så, at de ikke gad at undersøge sagen. Det er sgu flabet! Især set i lyset af at de godt gider at konfiskere min computer og telefon, når nogen anmelder mig for at have skrevet blogindlæg, der afslører falskhed og israelske forbindelser til terrorangrebet i Christchurch. Arbejder dansk politi for danske borgere eller for Israel? Er Danmark blevet besat, uden at vi har opdaget det?

2.5 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments