Så kan vi godt begynde at pakke fængselstasken

Australsk politi er nu begyndt at anholde borgere, der ytrer sig og protesterer mod corona. Dette er en den anden videooptagede anholdelse indenfor få dage: se her

Vi kan jo nok desværre forvente, at det samme snart begynder at ske i Danmark. Australien er tilsyneladende fascisternes testland. Jeg vil derfor begynde at pakke tasken, til når politiet banker på min dør – igen.

Jeg har nemlig absolut ikke tænkt mig at lade mig true til tavshed! Tværtimod! Jo mere de chikanerer mig, des mere indædt vil jeg kæmpe imod det fascistiske tyranni. Endelig kan jeg bruge den mentale hærdning, som jeg udviklede som følge af talrige overgreb i min barndom til noget konstruktivt.

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til opfordre alle Danmarks politibetjente til at nægte at anholde borgere, der ikke har gjort andet end at bruge deres ytringsfrihed. Og giv mig så min iPhone og iPad tilbage!

Her er videoen af den gravide kvinde, der ligeledes blev anholdt af politiet i Australien for at have opfordret til protester mod coronafascismen. Hun blev anholdt, fordi hun havde postet et opslag på Facebook. Det er ren DDR/Stasi.

Her er pakkelisten til min fængselstaske:

 • Underbukser
 • T-shirts
 • Joggingbukser
 • Varme sokker
 • Varm trøje
 • Tandbørste
 • Medicin
 • Kosttilskud
 • Bibelen
 • Epictetus: A Manual for Living
 • Læsebriller

Måske kan vi frihedselskende og sandhedssøgende dissidenter også bare møde op på politistationen i samlet flok med vores fængselstasker, så vi kan få deres fascistiske trussels-show overstået?

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments