Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

‘Konspirationteori’ blev skabt som psykologisk våben af CIA i 1967 – sådan gjorde de

Det er et gammelt propagandatrick at kalde enhver kritik af den officielle historie om noget som helst for en ‘konspirationsteori’. Vi ser det nu, hvor kritikere af den officielle historie om corona bliver hængt ud som ‘konspirationsteoretikere’. Strategien blev skabt af CIA i 1967, og det kan være gavnligt for moderne sandhedssøgere og frihedskæmpere at […]

Det er et gammelt propagandatrick at kalde enhver kritik af den officielle historie om noget som helst for en ‘konspirationsteori’. Vi ser det nu, hvor kritikere af den officielle historie om corona bliver hængt ud som ‘konspirationsteoretikere’. Strategien blev skabt af CIA i 1967, og det kan være gavnligt for moderne sandhedssøgere og frihedskæmpere at […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x