Sex med kørekort og skriftligt samtykke

Nu hvor sex som udgangspunkt bliver en strafbar handling med den nye samtykkelov, så bliver man(d) nødt til at tage sine forholdsregler ved at kræve et skriftligt, detaljeret samtykke til sex. Jeg foreslår endvidere, at principperne fra bilkørsel overføres til sex, så man skal have et gyldigt sexkort for at dyrke sex.

SKRIFTLIGT SAMTYKKE

Jeg vil anbefale enhver mand, der overvejer at dyrke sex med en ny kvinde at indhente et skriftligt samtykke forinden, også samtykkeloven ikke kræver, at samtykket skal gives skriftligt.

Det kan f.eks. være som en simpel SMS med teksten “Ja tak til sex med dig”. Den kan evt. udvides til “Ja tak til sex med dig fra kl. XX til kl. YY dd.mm.åå”. Den bør dog også omfatte en specifikation af, hvad der skal opfattes som STOP-signal, f.eks: “Ja tak til sex med dig fra kl. XX til kl. YY dd.mm.åå, med mindre jeg siger STOP”. Decibel-niveauet for STOP-lyden bør for en sikkerheds skyld også angives, så man(d) kan være sikker på, at man overhovedet kan høre det, hvis der bliver sagt STOP undervejs, f.eks. således: “Ja tak til sex med dig fra kl. XX til kl. YY dd.mm.åå, med mindre jeg siger STOP med mindst 60 dB”.

Forslag til yderligere punkter i en skriftlig samtykkeerklæring om sex:

  • Prævention
  • Tilladt penetration: oral/vaginal/anal
  • Forspil: type og varighed
  • Samleje: stillinger og varighed
  • Orgasme: minimum og maximum antal
  • Efter sex: forventning om kæresteri, betaling eller andre konsekvenser

Jeg arbejder på en detaljeret samtykke-kontrakt, som jeg vil gøre tilgængelig til download her på PerBraendgaard.dk.

KØREKORT TIL SEX

Et kørekort til sex kan omfatte samme struktur for uddannelse og eksamen som køretil personbil. Det vil her være centralt, at sex-eleverne lærer alt om samtykke og lovgivning. Hvorvidt der også skal indgå praktisk træning af samleje med supervision af en kvalificeret sex-lærer må afhænge af en politisk debat, hvor alle parter bliver hørt. Det kan dog evt. foregå ved hjælp af sexdukker, der kan kommunikere. Det vil samtidig give mulighed for at træne den korrekte anvendelse af mundbind under sex, som det nu anbefales af de canadiske sundhedsmyndigheder – samt skift til doggy style-stilling hvis man skal hoste eller nyse under sex.

Det skal så simpelthen være ulovligt at dyrke sex, med mindre man har et gyldigt sex-kørekort. Ligesom det er ulovligt at køre bil, med mindre man har et gyldigt kørekort til bil. Jeg foreslår endvidere, at det gøres ulovligt at dyrke sex, hvis man har for meget alkohol i blodet. Samme promillegrænser som med spirituskørsel i bil kan anvendes til sex. Det er her vigtigt at flytte ansvaret for alkoholindtagelse til personen, der drikker – uanset om det sker forud for bilkørsel eller sex.

Det hele bliver dog meget lettere, når vi alle er blevet forsynet med en digital chip opereret ind i armen. Den kan evt. programmeres til løbende at monitorere stresshormoner, nydelsessignaler og alkohol som markører for samtykkestatus fra øjeblik til øjeblik.

Fagre nye verden.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments