Det oversete formål med corona-propagandaen

Jeg er begyndt at tænke, at det propaganda-mæssige formål med coronaen måske simpelthen er at invadere vores sind og stjæle dagsordenen for, hvad medier og mennesker taler om og diskuterer. Uanset hvad man måtte mene om coronaen, så kan alle jo nok blive enige om, at siden coronaen startede, så har det været emne nr. … Læs videre Det oversete formål med corona-propagandaen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
hallo2020
onsdag, 9 september 2020, 9:09 09:09

Hej Jeg er virkelig blevet glad for din blok og synes du arbejder godt og viser relevant materiale. Jeg er frihedskæmper men også enlig mor og har et par handicaps, bla. er det at skrive grundet gentagne operationer i min ene arm. Jeg har endnu ikke helt knækket koden til at indsætte links korrekt. Jeg vågnede af min egen Corona frygt, da mundbindet blev indført !! Mit system har siden været på overarbejde….og jeg skal tage hensyn til alle de ting jeg ikke får gjort, idet jeg er i chok over det jeg undersøger. Er det ikke muligt at du… Read more »