Det oversete formål med corona-propagandaen

Jeg er begyndt at tænke, at det propaganda-mæssige formål med coronaen måske simpelthen er at invadere vores sind og stjæle dagsordenen for, hvad medier og mennesker taler om og diskuterer.

Uanset hvad man måtte mene om coronaen, så kan alle jo nok blive enige om, at siden coronaen startede, så har det været emne nr. 1 i både pressen og i private samtaler mellem mennesker. Ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Når sindet, munden og medierne er fuld af corona, så vil det presse andre emner ud. Der er så simpelthen en masse nyheder, der aldrig kommer ud, når journalisterne er optaget af at fylde os med corona. Der er emner, der ikke bliver diskuteret rundt omkring i de små hjem, når alle er blevet besat af corona.

Alle, der har noget at skjule, har en interesse i den situation, vi befinder os i nu.

I den kommende tid vil pressen blive nødt til at forholde sig til al den velbegrundede kritik af de herskende historier om corona. Ellers risikerer de at miste læsere, lyttere og seere. Simpelthen fordi en større og større del af befolkningen vågner op.

Men det vil så blot forstærke hele corona-agendaen med at stjæle menneskers sind. Konflikter er som bekendt godt stof, og når befolkningen bliver delt i to lejre, der bekriger hinanden, så er vi helt sikre på, at det er umuligt at tænke på noget som helst andet end den store coronakrig. Og på den både er de virkelige bagmænd bag coronaen sikre på at vinde, uanset hvordan udfaldet af coronakrigen bliver. Formålet kan simpelthen være, at der skal være krig – i første omgang verbalt, men den slags kan jo desværre også udvikle sig til fysiske konfrontationer. Total kaos er total distraktion.

Relevante spørgsmål kunne derfor være:

  • Hvem har noget at skjule for tiden?
  • Hvad sker der ude i verden, mens vi stirrer os blinde på corona?
  • Hvilke afsløringer og skandaler får ikke den opmærksomhed, som de har fortjent, fordi coronaen stjæler fokus igen?
  • Hvem får noget ud af interne stridigheder og evt. borgerkrig?

Det er min klare holdning, at uenigheder ikke skal løses med fysisk vold og magt, men hvis den nuværende situation fortsætter, så vil der begynde at komme fysiske konfrontationer mellem frihedskæmpere og politi – også i Danmark. Hvem får noget ud af det?

Lad dig ikke forblænde.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
hallo2020
hallo2020
onsdag, 9 september 2020, 9:09 09:09

Hej Jeg er virkelig blevet glad for din blok og synes du arbejder godt og viser relevant materiale. Jeg er frihedskæmper men også enlig mor og har et par handicaps, bla. er det at skrive grundet gentagne operationer i min ene arm. Jeg har endnu ikke helt knækket koden til at indsætte links korrekt. Jeg vågnede af min egen Corona frygt, da mundbindet blev indført !! Mit system har siden været på overarbejde….og jeg skal tage hensyn til alle de ting jeg ikke får gjort, idet jeg er i chok over det jeg undersøger. Er det ikke muligt at du… Read more »