Når dumhed lyder klogt

Hvis nogen har en opfattelse, som du er uenig i, så kald dem ‘konspirationsteoretikere’. Det lyder nemlig som om, at du har sat dig ind i deres beviser og argumenter, og at du har opdaget en hemmelig årsag til, at ‘konspirationsteoretikerne’ tager fejl – uden at du behøver løfte en eneste lillebitte hjernecelle for at tænke ud af din angstfyldte autoritetstro.

4 tanker om “Når dumhed lyder klogt”

 1. Hej Per. Nu har jeg i en anden tråd kaldt dig konspirationsteoretiker. Det har jeg, fordi jeg finder din påstand om, at SSI skulle have indrømmet, at de ikke kan finde virusset, yderst utroværdig, da du ikke fremlægger nogen som helst form for dokumentation. Derudover vil millioner af sundhedsfagligt personale samt hundredtusinder af forskere ingenlunde kunne samarbejde om så stort et fupnummer uden 1) at afvige fra et ellers fælles narrativ, 2) blive uenige OM, præcis hvilket narrativ, der arbejdes efter, og slutteligt 3) at nogen får moralske skrupler og ikke kan holde deres kæft.

  Jeg forstår udmærket din opfattelse af, at du er en “independent thinker”, fordi du kategorisk afviser ALT fra officiel side, men at en mand, der skulle have en videnskabelig baggrund, ikke engang nærer en grundlæggende tillid til andre mennesker, der har valgt uddannelse og job efter et ønske om at ændre x eller y i verden, finder jeg ufrivilligt morsomt.

  Bonusinfo: man kan godt tænke kritisk og stille spørgsmål, også (især) til staten og dens legitimitet, uden at skulle købe en fortælling om satantilbedende, bloddrikkende børnespisere og rumjøder, der på ægte Stephen King manér kan tage diverse former her på Jorden.

  Venlig hilsen Joachim

   1. Den er god nok. Det står der sort på hvidt. De har søgt og ikke fundet dokumentation og kan derfor ikke give borgeren aktindsigt; der er ingen akter.

    Der er i øvrigt læger der undrer sig over at smitten skulle stige. Det er selvfølgelig fordi der testes mere og det giver flere falske positiver. Virussen er for længst ovre. Jeg forudser at når influenzaen kommer til efteråret så vil de sige at det er Corona og folk vil tro på det selvom symptomerne er lidt anderledes og det normale antal vil dø, og derfor vil deres fokus blive ved med at være smittende. Det lugter af at der er nogen der har lavet en aftale, og den skal åbenbart overholdes med bål og brand. ☺️ De kan jo ikke bare gå ud og indrømme, hey, vi tog fejl. Vi lyttede til disse mennesker og det var forkert. Undskyld. Nå ja man skal aldrig sige aldrig.

    Det må da være frygteligt blindt at tro på autoriteter og ikke kunne tænke en selvstændig tanke. Jeg kondolerer!

Skriv et svar