Når dumhed lyder klogt

Hvis nogen har en opfattelse, som du er uenig i, så kald dem ‘konspirationsteoretikere’. Det lyder nemlig som om, at du har sat dig ind i deres beviser og argumenter, og at du har opdaget en hemmelig årsag til, at ‘konspirationsteoretikerne’ tager fejl – uden at du behøver løfte en eneste lillebitte hjernecelle for at … Læs videre Når dumhed lyder klogt
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Joachim
Joachim(@joachim)
mandag, 14 september 2020, 14:17 14:17

Hej Per. Nu har jeg i en anden tråd kaldt dig konspirationsteoretiker. Det har jeg, fordi jeg finder din påstand om, at SSI skulle have indrømmet, at de ikke kan finde virusset, yderst utroværdig, da du ikke fremlægger nogen som helst form for dokumentation. Derudover vil millioner af sundhedsfagligt personale samt hundredtusinder af forskere ingenlunde kunne samarbejde om så stort et fupnummer uden 1) at afvige fra et ellers fælles narrativ, 2) blive uenige OM, præcis hvilket narrativ, der arbejdes efter, og slutteligt 3) at nogen får moralske skrupler og ikke kan holde deres kæft. Jeg forstår udmærket din opfattelse… Read more »

Evergreen
Evergreen(@evergreen)
tirsdag, 15 september 2020, 2:21 02:21

Den er god nok. Det står der sort på hvidt. De har søgt og ikke fundet dokumentation og kan derfor ikke give borgeren aktindsigt; der er ingen akter. Der er i øvrigt læger der undrer sig over at smitten skulle stige. Det er selvfølgelig fordi der testes mere og det giver flere falske positiver. Virussen er for længst ovre. Jeg forudser at når influenzaen kommer til efteråret så vil de sige at det er Corona og folk vil tro på det selvom symptomerne er lidt anderledes og det normale antal vil dø, og derfor vil deres fokus blive ved med… Read more »