Konspirationsteorier forhindrer fri debat

Det, vi helt forventeligt ser udfolde sig nu, er, at alle der kritiserer det herskende narrativ om corona bliver beskyldt for at være ‘konspirationsteoretikere’. Men hvem er det egentlig, der er konspirationsteoretiker her? At beskylde nogen, man er fagligt eller politisk uenig med, for at være ‘konspirationsteoretiker’ er en måde at undgå direkte, fri debat … Læs videre Konspirationsteorier forhindrer fri debat
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.