Giv slip på antisemitisme, så du kan tænke klart

Statsminister Mette Frederiksens beslutning om ikke at forbyde omskæring af børn er tydeligvis baseret på pres fra den jødiske lobby. De plejer at hænge enhver, der går imod deres ønsker, ud for at være antisemit eller holocaust-benægter. Og det er tilsyneladende det værste man kan blive beskyldt for, så politikerne bukker sig for lobbyens krav. I denne sag er det så de små drengebørn, der er ofrene.

Hvis du også synes, at det er i orden at skære i små drenges tissemænd, fordi jøderne blev forfulgt af Hitler for 75 år siden, så er det altså på tide, at du giver slip på din frygt for at blive beskyldt for at være antisemit eller holocaust-benægter. Vi lever i 2020 og ikke i Middelalderen. Det er de voksnes pligt at beskytte de små børn mod alle former for overgreb og mishandling – også dem der er begrundet i religiøse overbevisninger. Skaden på drengebarnets tissemand er den samme, uanset de voksnes motiver for dette traumatiserende, skadelige overgreb på drengens mest ædle kropsdel.

Danskere er tilsyneladende ikke bange for at kritisere muslimer og islam. Hvorfor er de fleste danskere så bange for at kritisere jøder, judaisme, zionisme og Israel? Det skyldes den strategiske våbengørelse af begreberne ‘antisemitisme’ og ‘holocaustbenægter’ via propaganda og psykologisk krigsførelse. Det er den zionistiske lobby, der står bag dette. Mange zionister (israelske nationalister) er slet ikke jøder, men de misbruger blot jødedommen som camouflage for deres kriminelle aktiviteter. Der findes sågar kristne zionister, hvilket er et paradoks af dimensioner, hvis man opfatter zionister som jøder.

Når du har givet slip på din frygt, så vil jeg anbefale dig at studere bl.a. disse politiske emner med et åbent sind:

  • Hvad står der i mange jøders helligste skrift Talmud om Jesus? Hvordan mener de, at Jesus og kristne skal behandles? Og hvordan er synet i Talmud generelt på jøders status i forhold til ikke-jøder?
  • Hvad er beviserne for, at Israel og zionister var involveret i terrorangrebet på og statskuppet af USA den 11. september 2001?
  • Hvad er historien med angrebet på USS Liberty?
  • Hvad er historien med bombningen af King David Hotel i Jerusalem?
  • Hvad er det juridiske grundlag for staten Israels grænser og Israels besættelse af palæstinensisk land?
  • Hvordan behandler Israel palæstinenserne? Hvorfor får de lov til det?

Og sådan kunne jeg blive ved og ved. Det er kun muligt at få fred og retfærdighed i verden, når vi kan have en fri debat om jøder, jødedom, zionister og Israel uden voksenmobning, chikane, udskamning og hadtale.

Du kan læse mere om Israels kriminelle historie i min bog Frihedens Pris – Er du så fri, som du tror? Du kan læse mere i min MeToo-sag og min Christchurch-video-sag om, hvordan man kan risikere at blive angrebet, hvis man bliver for højlydt og præcis i sin kritik af Israels kriminelle aktiviteter. Min og andres sager giver et klart billede af, at dansk politi er kontrolleret af zionister, men da Danmarks øverste politiske leder tydeligvis også er det, så er det kun oprør fra folket, der kan bane vejen for sandhed, frihed og retfærdighed.

Lad mig slutte dette indlæg med et citat fra Bibelen:

“De, der tvinger jer til omskærelse, er dem, der vil skaffe sig anseelse i det ydre, blot for at undgå forfølgelse på grund af Kristi kors.  For de, der lader sig omskære, holder ikke engang selv loven, men de vil have jer omskåret for at kunne være stolte af det, der sker på jeres krop.”

Paulus’ Brev til Galaterne 6:12-13

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments