Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Sådan kan private virksomheder bekæmpe coronismen

Private virksomheder skal ind i frihedskampen nu, hvis de vil undgå at miste endnu flere penge eller gå helt konkurs.

Corona er sandsynligvis ikke en pandemi af et nyt, dødeligt virus, som vi skal beskytte os imod med mundbind, lockdown og afstand. Den historie er formentlig propaganda, der tjener helt andre politiske og økonomiske formål.

Corona er reelt en “pandemi” af test og omklassificering af årsager til sygdom og død, der har til formål at skabe frygt, der videre har til formål at skabe accept af politiske tiltag, der ikke vil blive godtaget uden den frygt. Den udlægning af coronasagen er i bedre overensstemmelse med fakta, og den kan forklares med resultaterne fra videnskabelig forskning i propaganda og politik.

Når staten tvinger private virksomheder til at begrænse eller lukke med corona som falsk påskud og med tilbud om økonomiske hjælpepakker som plastre på sårene, så er det reelt en kommunistisk magtovertagelse drevet af det globale netværk af centralbanker. Det, der udfolder sig nu, er en slags indførelse af Kommunisme 2.0 under dække af Corona. Jeg kalder det derfor for CORONISME som er en sammenskrivning af COROna og kommuNISME.

Hvis du er selvstændig eller ejer af en mindre eller mellemstor privat virksomhed, så er det nu, du skal handle, hvis du vil undgå at drukne i den coronistiske sump. De fleste store virksomheder er desværre nok allerede fortabt og kontrolleret af holdingselskaber, der i sidste ende er ejet af medlemmer af den samme lille gruppe af alt for rige mænd, der også ejer centralbankerne og dermed monopolet på pengeskabelsen. Coronismen medfører værditab af mange private virksomheder, som så kan købes til spotpris af de store, hvorved ejerskabet af private virksomheder bliver koncentreret til færre personer, der på den måde får tilranet sig mere magt.

Du kan se coronisme som en sygdom i samfundet, og den bedste behandling af enhver sygdom er at fjerne årsagen til den. Årsagen til coronisme er en massiv løgnehistorie om et nyt coronavirus, dets farlighed og hvordan situationen bedst håndteres rent sundhedsmæssigt. Kuren er at udfordre og opløse løgnehistorierne om corona med fakta.

Den almindelige presse og deres formentlig nøje udvalgte eksperter er tydeligvis enten korrupte eller inkompetente. Der foregår i hvert fald ingen fri debat, og der bliver ikke skabt plads til reel kritik af det herskende narrativ. Det bedste, du kan gøre, som privat virksomhed er derfor at støtte fagligt baserede corona-kritikere og nye, frie medier, der kan udfordre narrativerne på en måde, der er baseret på fakta og videnskab, og som samtidig er interessant, afslørende og forståelig for almindelig mennesker. Det vil fremme den folkelige modstandsbevægelse – ikke kun i Danmark men også i resten af den coronistiske verden – som med private virksomheders økonomiske støtte og truslen om gigantiske tab af arbejdspladser og skatteindtægter forhåbentlig kan presse politikerne til at vågne op og give slip på det corona-vanvid, som også de er blevet fanget ind af.

Dermed kan det frie marked blive genetableret, så private virksomheder igen kan producere og levere de varer og tjenester, som der rent faktisk er efterspørgsel efter – uden overdrevet, usund statskontrol af udbud og efterspørgsel.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

5 2 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x