Kategorier
Frihedspressen Gratis Indlæg/Post Propagandabloggen Public

Statens Serum Institut kan ikke finde det nye coronavirus

Corona-skandalen vokser dag for dag. Nu har Statens Serum Institut indrømmet overfor en borger, at de ikke kan finde det nye coronavirus.

Jeg er blevet gjort opmærksom på en anmodning om aktindsigt om corona fra en borger til Statens Serum Institut, som de svarede på den den 10. september 2020.

I svaret fra Statens Serum Institut (SSI) til borgeren fremgår bl.a. følgende foruroligende oplysninger:

  • SSI er ikke i besiddelse af litteraturlister, hvori der forekommer artikler, hvor man har separeret og oprenset SARS-CoV-2 (det nye coronavirus).
  • SSI er heller ikke i besiddelse af den dokumentation, der har overbevist dem om den reelle eksistens af SARS-CoV-2, som er den påståede årsag til CoVid-19.
  • SSI er ikke i besiddelse af uomtvisteligt bevis for eksistensen af det virus, der er grundlaget for de tiltag der er blevet påført det danske samfund.

Du kan selv læse brevet fra SSI til borgeren her (pdf).

Oplysningerne fra SSI stemmer godt overens med min egen litteratursøgning, hvor jeg heller ikke har kunnet finde overbevisende dokumentation for eksistensen af det nye virus, og at det nye virus er årsag til en ny CoVid-19-sygdom hos mennesker. Hvor er dokumentationen???

Der er simpelthen ingen – eller kun særdeles mangelfuld – videnskabelig dokumentation for de to basale antagelser i det herskende narrativ om det nye coronavirus og den nye CoVid-19-sygdom:

  1. Det nye coronavirus findes.
  2. Det nye coronavirus er årsag til den nye sygdom CoVid-19.

Alle andre aspekter af coronahistorien er baseret på, at de to antagelser er sande.

Det giver også problemer for sådan nogen som mig, der er parate til at melde sig frivilligt som forsøgspersoner og lade sig smitte med det nye coronavirus. Virusset er umuligt at finde! Og når man efterlyser smittede personer via sin blog eller de sociale medier, så er der ingen, der melder sig. Mennesker med corona findes tilsyneladende kun i medierne, og mange af dem fortæller historier om, at de kun havde meget milde symptomer, da de var syge med dette “dræbervirus”. Og dem der er alvorligt syge eller døde med corona er netop syge eller døde med corona og ikke af corona, så det er heller ikke dokumentation for noget.

Jamen, hvad med alle dem, der er blevet testet og fundet corona-positive? Den test er ikke valideret i forhold til det isolerede virus, så vi ved reelt ikke, hvad den måler. Den mest brugte coronatest måler tilstedeværelse af en del af et molekyle, som man så antager er det nye coronavirus. Men den samme molekyledel findes også i andre molekyler i kroppen og naturen, så testen kan meget let give falsk positive svar, ligesom det er meget tvivlsomt, om den coronatest er i stand til at give et sandt positivt svar overhovedet.

Peer Brændgaard

Af Peer Brændgaard

Jeg er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og lede dig på vej til mere sundhed.

3.9 19 votes
Vurdering
Tilmeld
Besked om
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
birkkromann
mandag, 14 september 2020, 13:23 13:23

Hej Per

Hende min kæreste skrev sin bachelor med samt min mors kusine og hendes mand, er alle blevet testet positive med COVID-19 og har efterfølgende været syge i 3-5 uger. De har alle stadig følgevirkninger af sygdommen.

Joachim
mandag, 14 september 2020, 14:07 14:07
Reply to  birkkromann

Hej Birk, Nu er jeg lige tilfældigt stødt på Pers hjemmeside, da den af mystiske årsager var endt i mit nyhedsfeed. Dog ser det ud til, at Per ser spøgelser allevegne (eller rettere påstår, de er der, for nu at blive i “kan-ikke-ses”-jargonen). Umiddelbart er det eneste, jeg tænker, han kan have en pointe i forhold til, regeringens leflen for jøder i Danmark. Jeg kender også et par stykker, som har været smittet med COVID-19, og der er flere fra min skole, som ligeledes har været smittet. Jeg finder det svært at tro, at Per har en universitetsuddannelse. Det er… Read more »

oleals
onsdag, 30 september 2020, 0:17 00:17

SSI besvarer i aktindsigten d. 20 september spørgsmålet om de ikke har videnskabelig dokumentation for at sars-cov-2 virus er oprenset og isoleret/identificeret iflg fire anerkendte og gængse virus analyse metoder som refereres af aktindsigten. Det er dét som juristen fra SSI i aktindsigten svarer på; ér dér dokumentation ifølge disse metoder? Men er der andre metoder? SSI bør derfor oplyse dokumentation på de videnskabelige studier som de mener beviser identifikationen af sars-cov-2 virus.
Hvilke studier og analyse metoder ligger så til grund for den påståede identifikation af viruset?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x