Det vil Statens Serum Institut heller ikke svare på

Statens Serum Institut vil heller ikke svare på, om de tester for andre mulige årsager til de samme symptomer hos folk med corona. Det har derfor helt fra starten været komplet umuligt at vurdere substansen i den påståede plandemi.

Jeg skrev i går, at Statens Serum Institut ikke kan finde det nye coronavirus.

Dokumentationen for mit indlæg var dette brev om aktindsigt fra Statens Serum Institut til en borger. Denne borger var dog så heldig at få svar fra Statens Serum Institut om, at de ikke kunne finde nogen dokumentation for deres påstande, hvorfor de ikke kunne svare ham. Det er min erfaring med Statens Serum Institut, at de simpelthen slet ikke besvarer kritiske spørgsmål.

Den 30. marts 2020 kl. 20:34 sendte jeg denne e-mail til afdelingschef Tyra Grove Krause hos Statens Serum Institut:

Kære Tyra Grove Krause

Jeg er selvstændig blogger og cand. scient. med interesse i corona-sagen.

Jeg håber, at du kan hjælpe mig med svar på et spørgsmål:

Er der blevet undersøgt for alle andre vira og bakterier, der kan fremkalde de samme typer symptomer som det nye coronavirus, i de coronarelaterede sygdomstilfælde og dødsfald i Danmark?

Mange hilsner
Per Brændgaard

Der er nu gået næsten et halvt år, og jeg har stadigvæk ikke fået svar på mit spørgsmål.

Spørgsmålet er relevant, da det jo er vigtigt at vide, hvorvidt sygdom og død skyldes det nye coronavirus, eller der er andre, mere oplagte årsager. Ved at lade være med at lede efter andre årsager til sygdom og død, så vil man heller ikke finde andre årsager til sygdom og død, hvorved det nye coronavirus kan komme til at fremstå som årsag til meget mere lidelse, end det reelt er årsag til. Det ville ændre den politiske situation til, hvad man gør, når man er i tvivl om årsagen til sygdom og død fra hvad man gør, når man er helt sikker på årsagen. Det ville have gjort de politiske tiltag sværere at fordøje for befolkningen.

Det er siden kommet frem fra andre forskere, at stort set alle, der er døde af det nye coronavirus, har fejlet alt muligt andet. Eller de har simpelthen været gamle og/eller belastet af usund levevis og fejlernæring. Usund levevis (f.eks. tobaksrygning) og fejlernæring (f.eks. selen-mangel) kan svække immunforsvaret, så det ikke kan bekæmpe et ellers ufarligt virus, før det når at skabe sygdom i kroppen. Specielt med det nye coronavirus, så er det anti-inflammatoriske beredskab også centralt for at undgå, at smitte med det nye coronavirus bliver til alvorlig CoVid-19-sygdom.

Hvis altså det nye coronavirus overhovedet findes. Det tror jeg nu nok, at det gør nogle steder i verden. Det, der derimod er meget mere tvivlsomt er, hvorvidt det nye coronavirus findes hos de mange personer, der er blevet testet positive i en såkaldt coronatest, da den test ikke er valideret i forhold til vævsprøver med det isolerede virus. Testen, der kun måler tilstedeværelse af en lille del af det påstående virus-molekyle (en del der også kan findes i andre molekyler, der ikke er virus), kan derfor give et positivt resultat, uden at der behøver være noget nyt coronavirus til stede i prøven.

Smittetallet siger derfor reelt ikke noget om, hvor mange der faktisk er smittet med det nye coronavirus. Det siger heller ikke noget om, hvor mange der er syge, da man jo godt kan være coronapositiv uden at have nogen symptomer. Og blandt dem der er syge, så ved vi heller ikke, hvorvidt det nye coronavirus er årsagen, da diffentialdiagnose tilsyneladende ikke er et krav for at stille CoVid-19-diagnosen. Det er simpelthen elendig lægevidenskab – eller nøje planlagt propaganda!

5 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments