Ekstraordinære tiltag kræver ekstraordinære beviser

I min levetid som voksen har der været to skelsættende begivenheder i verden: 9/11 og corona.

Begge begivenheder medførte ekstraordinære tiltag, og det er derfor rimeligt at kræve ekstraordinære beviser. Det er min og mange andres konklusion, at magthaverne simpelthen ikke har de ekstraordinære beviser, der kan retfærdiggøre de ekstraordinære tiltag, der har ramt os alle.

9/11

Den herskende historie om 9/11 er som bekendt, at en islamistisk terrororganisation ved navn Al Qaeda med Osama bin Laden i spidsen kaprede fire fly i luftrummet over USA den 11. september 2001. To af de kaprede fly styrtede ind i to skyskrabere i Word Trade Center og fik tre (ja, 3!) skyskrabere til at kollapse på en måde, der lignede kontrolleret nedrivning ved hjælp af sprængstoffer. Et tredje fly styrtede ind i Pentagon, mens det fjerde kaprede fly styrtede til jorden, da flykaprerne blev overmandet af modige passagerer.

Der er ingen tvivl om, at de tre skyskrabere i World Trade Center kollapsede. Det kniber derimod gevaldigt med beviserne for, at det kun var på grund af flyene, at de kollapsede. Det mest afslørende er, hvad der ikke blev undersøgt for; der blev ikke undersøgt for sprængstoffer, som er den mest logiske forklaring på den form for kollaps.

Der blev faktisk slet ikke foretaget nogen ordentlig kriminalteknisk undersøgelse af gerningsstederne, da man betragtede det som en krigshandling, hvorfor man kunne springe det evidensmæssige bøvl over. Der gik derfor heller ikke mange minutter, før de israelske ledere og den amerikanske præsident kunne tone frem på de verdensdækkende TV-stationer og sige, at de vidste, hvem der havde gjort det (Al Qaeda), hvordan de havde gjort det (flykapringerne), og hvad der skal til for at undgå, at det sker igen (global krig mod terror, dvs. mod Israels fjender). Ingen beviser, kun talking heads.

Du kan læse meget mere om det store fravær af beviser for den officielle historie om 9/11 i min bog Frihedens Pris – Er du så fri, som du tror? Der beskriver jeg også beviserne for, at det slet ikke var muslimske terrorister, men derimod zionistiske terrorister, der stod bag 9/11.

Konsekvenserne af 9/11 var krigene mod Afghanistan, Irak og Syrien, som også har kostet flere danske soldater livet. Konsekvenserne har også været store begrænsninger i vores frihed og privatliv – og meget mere. Alt sammen uden ekstraordinære beviser for disse ekstraordinære tiltag.

Corona

Den herskende historie om det nye coronavirus er, at det er meget smitsomt, og at det er årsag til den farlige CoVid-19-sygdom. Derfor skal vi gå med mundbind, tage imod en tvivlsom vaccine, tvinge virksomheder til at holde lukket, låne en masse milliarder i banken og finde os i yderligere frihedsbegrænsning, overvågning og kontrol – “for en sikkerheds skyld og for at passe på hinanden”.

Som jeg har redegjort for i talrige indlæg her i min blog, så findes den ekstraordinære dokumentation for de ekstraordinære tiltag simpelthen ikke. Ligesom med 9/11 så er man let og elefant sprunget undersøgelses-stadiet over og hoppet direkte fra reaktionen (traume og frygt) til løsning (politiske indgreb, der under normale omstændigheder ikke ville blive accepteret).

Sådan bør et oplyst, civiliseret samfund ikke opføre sig. Det er en primitiv reaktion, og når der er utilstrækkelig dokumentation for problemet og årsagerne til problemet, så risikerer man meget let at forvolde mere skade end gavn med de paniske løsninger. I stedet for ordentlig, uafhængig undersøgelse, så har verdens nationer i stedet valgt af at have blind tillid til WHO, Kina og Bill Gates, selvom især WHO’s hovedsponsor Bill Gates har åbenlyse økonomiske interesser i sagen, da han og hans kumpaner står til at tjene milliarder på det forestående salg af vacciner til hele verdens frygtfyldte befolkninger.

Det, vi oplever nu, er skadevirkningerne af de politiske løsninger på coronasituationen. Altså ikke af selve virsusset, men af de politiske tiltag for at undgå virusset. Skadevirkningerne er både økonomiske (virksomheder går konkurs, folk mister job, Danmark bliver forgældet, osv.), psykologiske (stress, angst, depression, fremmedgjorthed, osv.), fysiske (fejldiagnoser, mangelfuld behandling, oxytocin-mangel, osv.), sociale (ensomhed, ufrihed, overvågning, kommunikationsbesvær, fascistisk politistat, underkastelse for psykopati, osv.) og spirituelle (underkastelse for Satan).

Stil spørgsmål og kræv beviser

Hvad kan vi gøre? Vi kan stille spørgsmål og kræve beviser. Rigtige beviser. Det er her slet ikke nok, at en person med en titel påstår et eller andet. Rigtige beviser er baseret på empiri såsom konkrete observationer og målinger. Vi kan kræve, at kritiske fagfolk også bliver hørt i en fri og åben debat om problemer, årsager og løsninger.

Som aktuelt eksempel på det sidste kan jeg nævne læge, ph.d. Vibeke Manniches nye indlæg, hvor hun afslører mere corona-snyd med testtal. Manniches beregninger viser endvidere, at coronatest alene i går kostede det danske samfund 100 millioner kroner (altså på én enkelt dag!), og at vi indtil videre i alt har vi brugt 6 milliarder (!) kroner på coronatest. Hvad kunne vi ellers have brugt de penge på?

Manniches konklusion: “Kort sagt – nærmest INGEN er smittede og tallet fuldstændig stabilt. Intet sundhedsfagligt belæg for hverken masker i busserne, restauranterne eller lignende. Intet sundhedsfagligt belæg for at isolere vores stakkels ældre.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments