Arbejder dansk virusprofessor også for Kina?

Nogen bør undersøge om virusprofessor Allan Randrup Thomsen har et ulovligt eller på anden vis uetisk samarbejde med Kina og den kommunistiske dagsorden om at ødelægge og opkøbe verdens små og mellemstore private virksomheder via corona.

Hvem er Allan Randrup Thomsen egentlig? Det spørgsmål har jeg tit stillet mig selv, når jeg følger propagandapressens daglige hyldest til coronismen.

Allan Randrup Thomsen er tilsyneladende den foretrukne ekspert hos Danmarks førende propagandamedie: DR.

I følge Wikipedia er Allan Randrup Thomsen 66 år og professor i eksperimentel virologi ved Københavns Universitet. Han har siden 2004 stået i spidsen for en undersøgelse af, hvordan vira bekæmpes af immunforsvaret, samt om man kan anvende vira i bekæmpelsen af sygdomme. Han har tidligere arbejdet for bl.a. Forsvaret, Statens Serum Institut og Rensselaer. Wikipedia citerer Københavns Universitets hjemmeside og en artikel i Dagens Medicin.

Allan Randrup Thomsen har hos DR især haft rollen som strammer i forhold til coronaregler. Eksempelvis:

Allan Randrup Thomsen var taler ved IUIS-kongressen i Beijing i Kina i 2019. IUIS står for International Union of Immunological Societies, og det er en paraplyorganisation af immunologiske foreninger rundt omkring i verden. Viruskonkressen i Kina i 2019 blev også arrangeret af Chinese Society for Immunology (CSI), dvs. den kinesiske stat og kommunistpartiet i Kina. Kongressen blev afholdt den 19.-23. oktober 2019. Det var umiddelbart efter Event 201, der blev afholdt i New York den 18. oktober 2019.

Event 201 var en øvelse i håndtering af en pandemi af et nyt coronavirus, og den blev vel at mærke afholdt flere måneder før, verden fik kendskab til det nye coronavirus. Scenarierne i Event 201 ligner til forveksling, hvad der få måneder efter begyndte at udfolde sig i den virkelige verden. Det sammenfald har givet anledning til konspirationsteorier om, at Det Store Coronashow er planlagt. Det er min holdning, at sammenfaldet bør give anledning til konkret efterforskning i stedet for fantasifulde spekulationer. Det er, så vidt jeg ved, endnu ikke sket.

I USA bliver flere højtstående forskere nu undersøgt af FBI for at have modtaget ulovlige penge fra Kina og for at have løjet herom til myndighederne. Det drejer sig bl.a. om formanden for afdelingen for kemi på Harvard Universitet. Det berettede The New York Times den 28. januar 2020.

Adskillige forskere ved USAs pendant til vores Sundhedsstyrelsen – National Institutes of Health (NIH) – er endvidere blevet fyret for at have finansielle bånd til Kina. Det berettede JudicialWatch.org den 16. juni 2020.

Nogen i Danmark bør efter min mening også undersøge, om virusprofessor Allan Randrup Thomsen ligesom hans amerikanske kollegaer også har ulovligt samarbejde med kommunistpartiet i Kina. Thomsens udtalelser om corona tyder i min optik på, at han arbejder for en anden dagsorden end folkesundhed. Men det er – indtil videre – kun min personlige mening baseret på indicier og uden konkrete beviser.

Jeg foreslår, at nogen melder Thomsen til Bagmandspolitiet, som så kan undersøge hans økonomiske transaktioner. Det er et alvorligt indgreb i hans privatlivsfred, og jeg beklager meget, hvis mine mistanker er grundløse, men hvis politiet kan komme og ransage mit hjem og konfiskere min computer baseret på et blogindlæg, så burde de også kunne rykke ud til professor Thomsen.

Jeg må dog indrømme, at min tillid til dansk politi kan ligge på et meget lille sted.

Men altså: Thomsens udtalelser, og den politik som de er udtryk for, er lige nu ved at smadre små og mellemstore private virksomheder, så hvis det hele er baseret på kommunistisk propaganda, så skal det altså frem i lyset nu – inden Danmark er blevet helt kuppet og besat.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments