Statens Serum Institut har nu fundet det nye coronavirus

Jeg har igen i dag kommunikeret med chefkonsulent Mathilde Winkel Madsen fra Statens Serum Institut (SSI). Nu mener de så, at de har fundet det nye coronavirus, selvom de ikke har fremsendt rigtig dokumentation for den påstand. Jeg forstår godt, at det kan blive væk, da sådan et virus jo ikke fylder ret meget. Spøg … Læs videre Statens Serum Institut har nu fundet det nye coronavirus
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
oleals
onsdag, 30 september 2020, 0:25 00:25

SSI link i artiklen virker ikke, har SSI fjernet siden?

Har SSI svaret på dine opfølgende spørgsmål?