Talfusk lukker restauranter og barer i Danmark

Statsmedister Mette Frederiksen har i dag meddelt, at barer, værtshuse og restauranter i hele landet skal lukke kl. 22. Sikke noget fis!

I følge regeringens eget propagandamedie DR skyldes det, at “coronaen er så udbredt”, at “coronaen igen har fået greb om vores samfund”, at “vi står midt i en global pandemi”, at der er “stigende smittetal”, at “der er 11 nyindlagte personer”, heraf “en større andel unge”, og at “smitten er alvorlig”. Jo jo, den får fuld skrue på alle de sproglige propaganda-tangenter.

Men men men: Hvor er dokumentationen? Vi får ingen svar på de centrale spørgsmål såsom:

  • Hvorvidt skyldes det stigende “smittetal”, at I simpelthen er begyndt at teste flere og flere?
  • Hvor mange af de “smittede” er rent faktisk syge?
  • Hvordan kan vi vide, at de syge er syge på grund af det nye coronavirus og ikke på grund af noget andet? Hvorfor vil Statens Serum Institut ikke svare på det?

Den aktuelle nedlukning og det tiltagende maskebal er baseret på, hvad der ligner udspekuleret snyd med tal, som jeg tidligere har dokumenteret med rådata fra Danmarks Statistik.

Nu er det så de nævnte typer af private virksomheder i hele landet, der skal betale prisen. Mange kan se frem til at skulle fyre folk eller gå konkurs. Men hvad, der står sikkert nogle kinesere i kø til at købe til spotpris.

Propagandaen udnytter, at de fleste tror på propaganda, når den er forklædt som nyheder fra “troværdige” medier, og når den bliver serveret af Den Store Landsmoder og hendes alvorlige, MeToo-underdanige mænd i kedelige jakkesæt og impotente slips.

Ud over at vi nu skal gå hjem fra byen kl. 22, så skal vi også have mundbind på, imens vi befinder os på værtshuset. Det kan selvfølgelig sænke indtagelsen af danskernes alt for høje indtag af alkohol, men derudover har jeg svært ved at se, at det gør noget godt for folkesundheden at forvandle glade steder de danske byer til dystre scener fra en gyserfilm. Den frygt er sgu ikke sund for nogen!

Og hvorfor skal de unge mennesker udskammes? Hvor mon de går hen, når de ikke går ud? Mon det hjælper på “smitten”?

Nå, men nu vil jeg forberede min datters 20 års fødselsdag. Den bliver af en ny grund så afholdt hjemme i stedet for ude. Jeg forestiller mig, at mange andre også simpelthen helt dropper at gå ud. Og hvor gode mon unge mennesker er til at holde 1-2 meters afstand til en privat fest, hvor alkoholen glider ind? Kommer regeringen mon så snart med en app til de unges telefoner, så de får elektrisk stød, hvis der er et andet menneske indenfor en meters afstand? Er der en grænse for vanviddet i det globale coronaprojekt? Ja, jeg ved godt, at alle andre lande opfører sig lige så tosset, men vi mennesker er altså født med en bevidsthed, en fri vilje og en evne til selvstændig, kritisk tænkning. Jeg vil anbefale alle at tænde for den evne NU!

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments