The Corona War: Wake Up and Fight For Freedom!

I have been following the corona situation from the very beginning and today I feel sure: This is war! It is not about health. It is weaponized health! It is not about compassion. It is weaponized compassion! It is not about biosecurity. It is just an excuse to fight a war on our freedom! This … Læs videre The Corona War: Wake Up and Fight For Freedom!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]