Falsk voldtægtsanmeldelse: svar fra politiet, langt om længe!

Hvis du er regelmæssig læser af min blog, så har du sikkert allerede hørt om min politiske MeToo-sag.

Den 27. december 2019 anmeldte jeg Kvinden til politiet for falsk voldtægtsanmeldelse. Jeg talte i telefon med politiet, og jeg fremsendte dokumentation via e-mail om Kvindens forbindelse til en zionistisk terrororganisation i København. Efter nogle uger fik jeg et flabet svar fra en politimand, så jeg lod sagen ligge.

Men efter lidt tid voksede min frustration over ikke at blive taget alvorlig af politiet, så jeg troppede spontant op en eftermiddag foran den mest ekstremistiske, zionistiske synagoge i København, hvor jeg mistænker en af de højtstående medlemmer for at spille en central rolle i den planlagte falske voldtægtsanmeldelse mod mig. Det var ikke for at tale med de falske jøder (de er i øvrigt efterkommere af dem, som Jesus omtalte som Satans Synagoge). Det var udelukkende for at tale med vagterne ved siden af. Der er to soldater og en politimand døgnet rundt, hver dag, året rundt til at bevogte dem, som jeg havde begrundet mistanke for at stå bag den planlagte falske voldtægtsanmeldelse mod mig. Der var noget helt galt med proportionerne i politiets prioriteringer, følte jeg. Hvordan kan de bruge så mange ressourcer på at beskytte dem, som jeg mistænker for at have angrebet mig? Det føltes bare dybt uretfærdigt!

Nå, men de tog mig heller ikke alvorligt. Jeg kom nok snarere på en absurd liste over terrormistænkte mod de stakkels jøder. Utroligt så meget politisk power det holocaust-kort stadigvæk har den dag i dag 75 år efter 2. Verdenskrig. Den 13. maj kom politiet i hvert fald og ransagede min lejlighed og konfiskerede min computer, telefon og iPad under et tåbeligt påskud om, at jeg måske havde delt en video med krænkende indhold om Christchurch. Det er påfaldende, at jeg i mine gamle blogindlæg om Christchurch-sagen også havde fremlagt beviser for, at de terrorbegivenheder i New Zealand havde forbindelser til Israel og zionisme. Forud for at Kvinden opsøgte mig havde jeg været meget aktiv i at afsløre de israelske og zionistiske forbindelser til 9/11. Det har jeg skrevet en hel bog om.

Min og andres aktivisters erfaringer tegner et billede af, at hvis man i Danmark bliver for tydelig i sin kritik af Israels forbrydelser, så bliver man angrebet via misbrug af politiet og retssystemet.

Nu er jeg ikke sådan en, man kan lukke munden på med den slags metoder, og jeg føler mig åndeligt beskyttet af Yeshua. Så jeg fortsatte stille og roligt med at researche og skrive om de forskellige sager med den tilføjelse, at jeg nu også kritiserede dansk politi. Jeg er også flere gange gået direkte til politiet for at klage, herunder til chefen for Rigspolitiet. For nylig har jeg så også klaget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed og til Folketingets Udvalg vedrørende efterretningstjenesterne i åbne breve.

8 måneder senere…

Politiet er nu langt om længe begyndt at undersøge mine begrundede mistanker om, at jeg i 2018 blev udsat for et politisk motiveret angreb med en falsk voldtægtsanmeldelse. Og hvis de ikke følger efterforskningen helt til dørs, så vil jeg fortsætte med at grave og blogge om den tilsyneladende korruption og/eller inkompetence i dansk politi. Det burde ikke komme bag på nogen, at politiet også opfører sig uretfærdigt overfor danske borgere, når det for nylig er kommet frem, at både Forsvarets Efterretningstjeneste og Politiets Efterretningstjeneste gør det. Lad os få ryddet op nu!

Det kan måske være dette offentlige klagepres, der har fået nogen i systemet til at få politiet til at kvittere for min anmeldelse og i det mindste lade som om, at de tager mig alvorligt. Eller også er det afsløringerne af skandalerne i både Forsvarets og Politiet Efterretningstjeneste. I hvert fald modtog jeg i forgårs langt om længe en kvittering og et journalnummer fra Københavns Politi på, at de den 27/12-2019 modtog min anmeldelse om Falsk anmeldelse. Det har så taget politiet over 8 mdr. (!) blot at tage imod min anmeldelse!

Proportionalitetsprincippet er tilsyneladende slet ikke noget, som de politisk kontrollerede danske myndigheder gør brug af længere.

Nå, men nu vil jeg i hvert fald kæmpe for, at få Kvinden hevet i retten sammen med de to mænd, som jeg mistænker for at have konspireret med hende om det politiske angreb (karaktermord) på mig. Mit næste mål er at få et møde med en erfaren efterforsker fra politiet. En af dem, der ikke er kontrolleret af zionisterne. Mine kilder fortæller mig, at der er to grupperinger i dansk politi. Dem, der er kontrolleret af zionisterne, og dem der ikke er. Mine kilder siger, at Københavns Politi er mere infiltreret af zionisterne, mens Rigspolitiet er mindre. Så jeg vil insistere på en efterforsker fra Rigspolitiet og ikke fra Københavns Politi.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments