Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Coronabloggen

Kære politi. Kig forbi. Jeg har ikke mundbind på!

Kære politi. Kig forbi. Jeg sidder lige nu med min computer hos Lagkagehuset på Nrd. Frihavnsgade på Østerbro i København. Uden mundbind!

Jeg gik ind i butikken uden mundbind!

Jeg bestilte min kaffe uden mundbind!

Er jeg kriminel?? Eller skal vi kalde det coronel?

Når jeg skal tisse, så har jeg også tænkt mig at gå på toilettet uden mundbind! I må gerne gå med derud. I kan også få lov til at holde den, hvis der skulle være kommet en ny coronaregel, der kræver det, som jeg ikke har hørt om endnu.

Kig endelig forbi og lad os tage en snak om, hvorvidt jeg er coronel. Jeg vil glæde mig til at livestreame vores formentlig hyggelige samtale. Husk, at jeg er en farlig terrorist, så I må hellere møde talstærkt og svært bevæbnet op – igen!

Som jeg sagde til den søde ekspedient her i butikken, da hun efter reglerne bad mig om at tage mundbind på, så er jeg allergisk overfor mundbind. Jeg får simpelthen vejrtrækningsproblemer og kvælningsfornemmelser. Jeg ved ikke præcis hvorfor, men det kan skyldes, at jeg er allergisk overfor fascisme – og kommunisme. Hvis I kigger forbi, så kan vi tage en snak om mundbindsloven § 4 pkt. 5.

Hvis I tvinger mig til at tage mundbind på, hvis I giver mig en bøde, eller hvis I tvinger mig ud af butikken, så krænker I min sundhed. Men kom da endelig og krænk mig! Lad os køre den hele vejen til retten.

Hvis det ikke var fordi, at det var så dyrt at sagsøge politiet, så ville jeg gøre det selv igen og igen. Så jeg bliver nødt til at vente på, at I sigter mig for noget, igen, så jeg har ret til at få en advokat betalt af staten. Jeg håber også, at I sigter mig for Christchurch-videoen, så vi kan få udstillet den rådne sag i et offentligt retsmøde. Nu har I jo også haft god tid – 4 mdr. – til at plante beviser i min telefon. Men jeres forsatte konfiskation af mit IT-udstyr er jo nok blot for at chikanere, stresse og true mig. I skal så bare vide dette: Jo mere I chikanerer mig, des mere bider jeg mig fast, og des mere kan mine følgere se, hvem der arbejder for det gode, og hvem der arbejder for det onde!

Nu når politiet går rundt og uddeler bøder til restauranter, hvor gæsterne ved et bord rejser sig få minutter over 22, så kan folk altså tydeligt se, at der er noget helt galt med politiets opførsel overfor borgere og private virksomhed i Danmark. I opfører jer som om, at I ønsker en borgerkrig, men det bliver altså ikke mig, der kommer til at føre an i nogen form for fysisk vold, hærværk eller terror mod systemet – selvom I ville elske det!


Discover more from per Brændgaard

Subscribe to get the latest posts to your email.

5 6 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading