Kom til krammefest med Jesus

Jeg inviterer til krammefest med Jesus. Foreløbig har jeg inviteret de af mine facebookvenner, som jeg vurderer kunne have mod på det, men andre er også velkommen. Send mig en mail, hvis du vil have en invitation. Men læs lige invitationen og betingelserne først:

Jeg inviterer til krammefest hos mig i Yeshua-ånden af næstekærlighed. Du er velkommen til at invitere dine venner med, som du kender personligt, og som du har lyst til at kramme med. Blandt andet af sikkerhedsmæssige årsager bedes alle gæster ved ankomsten bekende deres tro på Jesus og forsagelse af Satan. Klokken 20 vil jeg holde en lille tale og guide en meditation, hvor vi vil bede Jesus/Yeshua beskytte os mod coronismen. Derefter står den på fri kram, hygge og snak på kryds og tværs. Man bestemmer selvfølgelig selv, hvorvidt man vil takke ja eller nej til kram. Der er ingen krammetvang. Man kan også deltage med mundbind eller helkropskondom, hvis man ønsker det.Der vil være kaffe, te og krammekiks til fri afbenyttelse. Øvrige mad- og/eller drikkevarer kan medbringes. Arrangementet er uden mærkelige coronaregler. Det er en spirituel og politisk fest med mulighed for frivillig donation. Tilmelding i begivenheden, via sms/tlf eller email.

Som jeg tidligere har skrevet, så betragter jeg corona som krig. Det er ikke kun en psykologisk informationskrig (propaganda) med vores sind som kampplads. Det er i høj grad også en spirituel krig – og de to dimensioner – det psykologiske og det spirituelle – hænger tæt sammen. Via en spirituel tilgang kan man opnå psykologisk sikkerhed mod infiltratører. Jeg kræver derfor, at folk bekender sig til Jesus/Yeshua og tager afstand fra Satan og Satans synagoge.

Jeg kender din trængsel og din fattigdom – men rig er du! – og jeg ved, at du spottes af dem, der påstår at være jøder og ikke er det, men er Satans synagoge.

Johannes’ Åbenbaring 3:9.

Det er min tro og erfaring, at når man lader sig omfavne af Yeshua-ånden, så kan man vade direkte ind i Satans synagoge uden frygt. De kan slå kroppen ihjel, men de kan ikke dræbe Ånden. Den vender tilbage med fornyet styrke i næste liv.

Og bemærk venligst: Dette er ikke jødehad. Det er faktisk det modsatte. Det handler om at afsløre dem, der kalder sig jøder uden at være det, og som reelt misbruger jødedommen og jødernes lidelseshistorie som camouflage og undskyldning for organiseret, ondskabsfuld, kriminel aktivitet. Disse falske jøder kan også kaldes zionister, da den terrorbaserede etablering af den jødiske stat Israel er blasfemi set fra et ægte jødisk perspektiv.

Det er min bitre erfaring, at de zionistiske storkriminelle har frit spil i Danmark. Det er umuligt at få politiet til at efterforske selv meget konkrete og begrundede mistanker mod deres form for intelligent kriminalitet. Min MeToo-sag er et eksempel på det. Det samme er min Christchurch-videosag. I stedet for at politiet efterforsker de virkelige forbrydere, så bliver mistanken rettet mod dem, der er godt i gang med at afsløre deres kriminalitet. Denne strategi med at vende alt på hovedet ser vi også udført i praksis nu med coronaen. Og på alle mulige andre områder i det moderne, tossede samfund. Rationel, logisk tænkning med en IQ over 100 er blevet en mangelvare.

Nå, men altså. Kontakt mig, hvis du vil med til en både spirituel og politisk krammefest. Det bliver hos mig, og det bliver en aften engang i oktober. 🙂

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments