Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Disse tre kvinder er ansvarlige for DR’s corona-propaganda

Alle systemer og organisationer består i sidste ende af personer, hvor nogen har mere magt end andre. De tre mest magtfulde personer i DR, når det kommer til nyhedsdækningen af corona, er direktør for DR Nyheder Sandy French, generaldirektør Maria Rørbye Rønn og bestyrelsesformand Marianne Bedsted. For nogle år siden var jeg i en direkte […]

Alle systemer og organisationer består i sidste ende af personer, hvor nogen har mere magt end andre. De tre mest magtfulde personer i DR, når det kommer til nyhedsdækningen af corona, er direktør for DR Nyheder Sandy French, generaldirektør Maria Rørbye Rønn og bestyrelsesformand Marianne Bedsted. For nogle år siden var jeg i en direkte […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x