Jeg flytter debatten fra Facebook til PerBraendgaard.dk

Jeg er nu igen igen blevet blokeret af Facebook, så jeg ikke kan skrive opslag og kommentarer. Jeg opfatter det som politisk censur og en krænkelse af min ytringsfrihed.

I protest mod det vil jeg forlade Facebook og opfordre andre til at gøre det samme.

Hvis du vil følge mine indlæg og kommentarer, så kan du gøre det meget bedre her på PerBraendgaard.dk, hvor ordet er frit. Du kan oprette en gratis profil, så du kan læse og skrive kommentarer til alle blogindlæg. Du kan også tilmelde dig et ugentligt nyhedsbrev, eller du kan få besked via e-mail hver gang, jeg har udgivet et nyt blogindlæg eller en ny statusopdatering.

Hvis du fortsat vil være på Facebook og/eller andre sociale medier, så er du hjerteligt velkommen til der at dele alle de indlæg fra PerBraendgaard.dk, som du finder værdige til deling blandt dine venner. Men hvis folk vil have respons fra mig, så skal de altså herover på PerBraendgaard.dk og skrive en kommentar eller kontakte mig direkte.

Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
onsdag, 28 oktober 2020, 8:49 08:49

Pointen er dog: Hold Jer til FB, så vi kan få budskaberne ud, der hvor folk ser dem.
De vil gerne ha’, at vi forsvinder til alle mulige andre platforme, men ingen hører som bekendt ekkoet i tomrummet.

PeterT
PeterT
lørdag, 31 oktober 2020, 19:55 19:55

Hej Allesamen – hvad synes du om den måde corona restriktioner situationen har udviklet sig? Lad mig informere dig om at siden begyndelse af denne situation har det været læger, videnskabsmænd og andre eksperter der har været uenigt med WHO, disse mennesker har ikke fået lov til at komme frem i medie. Der har ikke været muligt at få et åben videnskabelig diskussion om dette. Nu har eksperter og advokater samlet sig i grupper i mange lande for at tage sagen til retten, siden retten ser ud til at være den eneste mulighed for at de virkelig tal kommer på… Read more »