Jeg flytter debatten fra Facebook til PerBraendgaard.dk

Jeg er nu igen igen blevet blokeret af Facebook, så jeg ikke kan skrive opslag og kommentarer. Jeg opfatter det som politisk censur og en krænkelse af min ytringsfrihed. I protest mod det vil jeg forlade Facebook og opfordre andre til at gøre det samme. Hvis du vil følge mine indlæg og kommentarer, så kan … Læs videre Jeg flytter debatten fra Facebook til PerBraendgaard.dk
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
onsdag, 28 oktober 2020, 8:49 08:49

Pointen er dog: Hold Jer til FB, så vi kan få budskaberne ud, der hvor folk ser dem.
De vil gerne ha’, at vi forsvinder til alle mulige andre platforme, men ingen hører som bekendt ekkoet i tomrummet.

PeterT
lørdag, 31 oktober 2020, 19:55 19:55

Hej Allesamen – hvad synes du om den måde corona restriktioner situationen har udviklet sig? Lad mig informere dig om at siden begyndelse af denne situation har det været læger, videnskabsmænd og andre eksperter der har været uenigt med WHO, disse mennesker har ikke fået lov til at komme frem i medie. Der har ikke været muligt at få et åben videnskabelig diskussion om dette. Nu har eksperter og advokater samlet sig i grupper i mange lande for at tage sagen til retten, siden retten ser ud til at være den eneste mulighed for at de virkelig tal kommer på… Read more »