Jeg flytter debatten fra Facebook til PerBraendgaard.dk

Jeg er nu igen igen blevet blokeret af Facebook, så jeg ikke kan skrive opslag og kommentarer. Jeg opfatter det som politisk censur og en krænkelse af min ytringsfrihed.

I protest mod det vil jeg forlade Facebook og opfordre andre til at gøre det samme.

Hvis du vil følge mine indlæg og kommentarer, så kan du gøre det meget bedre her på PerBraendgaard.dk, hvor ordet er frit. Du kan oprette en gratis profil, så du kan læse og skrive kommentarer til alle blogindlæg. Du kan også tilmelde dig et ugentligt nyhedsbrev, eller du kan få besked via e-mail hver gang, jeg har udgivet et nyt blogindlæg eller en ny statusopdatering.

Hvis du fortsat vil være på Facebook og/eller andre sociale medier, så er du hjerteligt velkommen til der at dele alle de indlæg fra PerBraendgaard.dk, som du finder værdige til deling blandt dine venner. Men hvis folk vil have respons fra mig, så skal de altså herover på PerBraendgaard.dk og skrive en kommentar eller kontakte mig direkte.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments